Primer pla d'Antonio David Flores amb rostre somrient

El gest d'Antonio David Flores amb Carmen Borrego després de perdre María Teresa

Antonio David Flores ha posat a la picota Carmen Borrego

Antonio David Flores utilitza el seu canal de YouTube per parlar dels personatges i les situacions més candents del moment dins de la premsa rosa. Precisament per aquest motiu ara hi ha posat sobre la taula la mort de María Teresa Campos.

Antonio David Flores, que té una marcada rivalitat amb la família Campos pel suport d'aquesta a la seva exdona, ha tingut un gest qüestionable. El que ha fet ha estat aprofitar els fets per publicar fins a cinc vídeos on ataca aquest clan.

És més, en concret, n'ha pujat un on critica Carmen Borrego, una dona que ara està patint per haver perdut la seva mare.

Antonio David Flores té un detall fora de lloc ara amb Carmen Borrego

Antonio David Flores ha estat més de 20 anys a la televisió, parlant sense pietat de la mare dels seus dos fills grans. Per tant, coneix molt bé el mitjà i la premsa rosa, així com la manera d'atreure el públic. I aquests coneixements són els que ara ha posat en joc.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El pare de Rocío Flores el que ha fet ha estat 'utilitzar' la mort de María Teresa Campos per aconseguir més visites al seu canal. Exactament, ha arribat a compartir fins a cinc vídeos referents a la difunta, amb la qual va tenir més d'un conflicte, i a les seves filles. Vídeos on cap de les tres surt especialment afavorida.

Muntatge en primer pla de María Teresa Campos somrient i Antonio David Flores seriós
Antonio David Flores ha compartit diversos vídeos sobre María Teresa i la seva família, ara que ella ha mort | Mediaset, E-Noticies

Antonio David ha aconseguit cridar especialment l'atenció amb una publicació on qüestiona Carmen. A aquesta la deixa en evidència exposant que no ha tingut escrúpols per atacar la seva germana en un plató.

Ha dit: “Veurem la rivalitat entre germanes, com la porten a televisió, com la fomenten, com guanyen diners a través d'això. I també com es comencen a descobrir aquestes picabaralles i aquests draps bruts que hi ha dins d'aquesta família”.

Muntatge en primer pla d'Antonio David Flores i Carmen Borrego felices
Antonio David Flores ha qüestionat amb vídeos i paraules Carmen Borrego | GTRES, E-Noticies

Tot seguit, ha donat pas a unes imatges de Sálvame on Carmen 'explota' contra Terelu. I és que diu: “Ella diu que està molt cansada que s'ho menja tot, però jo també em menjo moltes coses. A mi sempre se'm diu el que he de fer i el que no, així com la manera”.

“He decidit que seré jo i que mai més faré el que vulguin els altres. Amb Terelu m'he fet petiteta moltes vegades quan m'ha dit que calli”.

Antonio David Flores dona suport a les dures opinions dels seus col·laboradors

Antonio David Flores, com si es tractés de qualsevol programa de televisió, té els que l'acompanyen en els seus directes. Es tracta de diverses persones, afins a ell, que no dubten a donar-li la raó en els seus atacs i comentaris sobre certs famosos. I, precisament, ara li han donat suport pel que fa a l''animadversió' que ell sent cap a les Campos.

El malagueny, en concret, després del vídeo, els ha permès a aquells que siguin els que prenguin la paraula. Els ha rigut els seus comentaris i no els ha posat cap pega quan han fet afirmacions realment dures. Ens estem referint a algunes com ara “amb l'edat que tenen hem assistit als espectacles més vergonyosos”.

“Aquestes dues dones, les grans filles, sense formació i sense estudis, van estar molt bé sota l'ala de la mare, perquè els proporcionava la feina i els permetia ser unes menjapans. Però quan Teresa va deixar la tele, van començar a bellugar-la per aquí per continuar esprement-la. I, a partir de llavors, vam veure la vertadera cara d'aquestes dues: classista, prepotent, egoista i envejosa”.

Captura del vídeo en directe d'Antonio David Flores en directe assegut en una cadira amb un micròfon el 21 d'agost del 2023
Antonio David Flores, amb els seus riures i silencis, ha donat suport a les dures paraules dels seus col·laboradors | YouTube, Antonio David Flores

Als quals s'hi han unit: “Carmen s'ha vist sempre com la segona. Va saber fer molt bé el seu paper per encaixar en aquest puzle aprofitant el declivi professional de la mare. I Terelu sempre ha estat l'ombra de Teresa, ha volgut ser ella, sense tenir els seus dots comunicatius”.

CARMEN BORREGO se enfrenta a TERELU CAMPOS. ANTONIO DAVID FLORES