Primer pla de Christian Gálvez, feliç i somrient, durant la promoció del programa '25 palabras' de Telecinco a l'abril de 2023

Christian Gálvez fa una reflexió sobre el fill que espera Patricia Pardo

Christian Gálvez serà pare per primera vegada

Christian Gálvez, després d'una complicada separació d'Almudena Cid, ha tornat a trobar l'estabilitat sentimental i la felicitat. I és que s'ha casat amb la seva nova parella, Patricia Pardo, i, a més, estan esperant el seu primer bebè junts.

Christian Gálvez s'estrenarà així com a pare, mentre que la seva dona ja té experiència, ja que compta amb dues filles d'un matrimoni anterior. Un rol que començarà a exercir a partir del gener, quan naixerà el nen, i que hi està encantat. Així, ara ha reflexionat sobre com ho durà a terme i el que ha suposat per a ell saber que un nen ve en camí.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Christian Gálvez se sincera sobre el bebè que està esperant amb la seva dona

Christian Gálvez, que ha passat una temporada molt preocupat per la salut de la seva mare, ara ha tornat a somriure plenament. La felicitat que experimenta al costat de la Patrícia és immensa, com també la que sent per l'arribada del seu primer fill. Petit que naixerà a principis de 2024 i del qual encara no se sap el nom, perquè els pares no es posen d'acord.

El presentador de 25 palabras està molt enamorat, per la qual cosa no ha dubtat a acudir a Mediaset per recollir la seva noia a la sortida de la feina. I en fer-ho ha topat amb un equip d'Europa Press que li ha preguntat sobre la seva futura paternitat. Així, sense poder amagar un somriure, ha manifestat: “Estem molt il·lusionats i molt feliços, la veritat”.

Després d'aquestes paraules, ha pronunciat una reflexió sobre com afronta aquest nou rol. En concret, ha afirmat: “No sé com seré com a pare. Jo vaig aprenent, passet a passet”.

“I res, molt feliç. Vaig descobrint cosetes noves”. Vaja, que des del primer moment s'està dedicant a aprendre a exercir-hi i per gaudir de l'experiència amb què tantes vegades havia somiat.

Christian Gálvez i Patricia Pardo passant per Madrid, somrients, agafats de la mà
Christian Gálvez ha deixat clar que està entregadíssim a la seva pròxima paternitat | Europa Press

En aquest punt, Christian ha vist que Patrícia ha intervingut per exalçar-ho. Ha dit: “Ell ja em cuidava abans, però des de l'embaràs encara més”. A això ha afegit: “Està tot molt bé, estem molt tranquils i molt feliços”.

Christian Gálvez parla de la seva pròxima paternitat també a les xarxes

Christian Gálvez no pot amagar la felicitat que sent per fer realitat el somni de ser pare, que no va arribar a aconseguir amb Almudena. Ara tindrà un bebè i és tan important per a ell això que fins i tot a les seves xarxes socials parla ja de la paternitat.

En efecte, entre les seves darreres publicacions en destaca una que reflecteix una frase de l'escriptor alemany Johann Wolfgang von Goethe. Frase que diu: “Només hi ha dos llegats que podem deixar als nostres fills: Un, les arrels. L'altre, les ales”.

D'aquesta manera, Christian ha deixat de manifest que comparteix amb l'autor esmentat la seva idea quant a l'herència als fills. És a dir, que al seu fill té intenció d'oferir-li l'amor i l'afecte per la seva família i terra. I també les eines perquè aprengui a volar per si sol a la vida.

Precisament, aquesta publicació ha fet que molts seguidors de Gálvez a Instagram hagin volgut desitjar-li el millor en aquesta nova etapa vital que afronta amb comentaris com aquest: “Felicitats pel nen, seràs un pare fantàstic”.

Als quals també s'uneixen: “Paty et donarà un fill que sé que fa anys que el desitges. I aquesta gran dona i l'amor infinit que et professa et donarà un petit. Això és preciós i un gest d'amor immens, per això us desitjo molta felicitat i que tot vagi fenomenal”.