Primer pla de José Ortega Cano als Premis Carrusel

José Ortega Cano: què va passar en la seva darrera trobada amb Ana María Aldón

José Ortega Cano i la seva exdona es van deixar veure junts per un motiu molt especial

L'última vegada que José Ortega Cano i Ana María Aldón es van deixar veure junts en públic va ser el darrer 29 abril de 2023. Aquell dia, aquest mediàtic clan es va reunir per celebrar un esdeveniment familiar important.

Després de mesos enfrontats pel seu polèmic i complicat divorci, aquests dos personatges de l'actualitat social espanyola van deixar de banda les seves diferències per un motiu molt especial. I és que, el petit José María, fruit de la seva relació sentimental, rebria el sagrament de la comunió.

Ana María Aldón junt amb José Ortega cano i el seu fill José María
José Ortega Cano i Ana María Aldón van anar junts a la comunió del seu fill | GTRES

Segons les imatges publicades per Europa Press, José Ortega Cano i la dissenyadora de moda van arribar junts a l'església on es va dur a terme aquesta celebració religiosa.

No obstant això, i malgrat la seva complicada situació familiar, tots dos es van mostrar molt feliços i cordials durant la missa i la posterior festa. Així van deixar clar que el més important per a ells és la felicitat del seu fill.

Tot i que, això sí, durant aquest esdeveniment familiar, José Ortega Cano i Ana María Aldón tan sols van creuar un parell de paraules. Les necessàries perquè aquest retrobament fos com menys incòmode millor.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Encara que tot va sortir boca què vols, la comunió de José María va estar marcada per grans absències, per exemple, la de Gloria Camila. Tal com es va poder veure, la 'influencer' va optar per no acudir a aquest moment tan especial per al seu germà.

Motius que, hores després de la celebració, la mateixa filla de José Ortega Cano va explicar a través de les xarxes socials: "No volia anar a una on no soc ben rebuda".

La filla de José Ortega Cano va justificar la seva absència: "seria incòmode"

La filla de José Ortega Cano va compartir amb els seus més de 859 000 seguidors d'Instagram els motius pels quals havia decidit no ser present a la comunió del seu germà.

Aquell dia, diversos membres d'aquest conegut clan es van vestir amb les seves millors gales per celebrar, amb José María, aquest sagrament religiós important.

José Ortega Cano i Gloria Camila Ortega a l'aniversari de 'El Turronero'
La filla d'Ortega Cano va explicar la seva absència a través de les xarxes socials | GTRES

Entre els assistents es van trobar Gema Aldón, José Fernando, Mari Carmen Ortega i el seu marit Aniceto, entre molts altres familiars. Però ni rastre de Gloria Camila.

Per això, només fer-se oficial la seva absència, la 'influencer' no va trigar a explicar per què no havia acudit a aquest esdeveniment familiar. Al principi, l'excol·laboradora de televisió va assegurar que aquell mateix dia tenia un examen al qual no podia faltar.

Tanmateix, tot apuntava que, darrere d'aquest contratemps, s'amagava un altre motiu de pes. I és que, segons la filla de José Ortega Cano, no li venia de gust estar "amb certes persones" que li havien faltat al respecte a ella i a la resta de la família:

"Jo volia veure el moment de l'església i el meu germà prenent la primera comunió. Després, estar asseguda en una taula amb tres persones de la meva família i 80 de l'altra part, com que no era el més important".

A més, la jove va voler posar èmfasi en un detall molt rellevant per a ella. Segons va confessar, la majoria dels assistents era família d'Ana María Aldón, sent gairebé irrellevant la presència dels Ortega.

Primer pla de Gloria Camila Ortega amb el rostre decantat i seriós
Gloria Camila no volia anar a un dinar on 'no era ben rebuda' | GTRES

"Vaig pensar a passar-me al dinar en què estarien només el meu pare, Marina, els meus oncles i el meu germà José Fernando. Ningú més de la meva família estava convidat", va matisar la filla de José Ortega Cano.

Finalment, la 'influencer' va assegurar que, en altres circumstàncies, no li hauria importat assistir-hi. Però després de tots els enfrontaments que havia tingut amb la dissenyadora, "seria incòmode". "No volia anar a un dinar on no soc ben rebuda".

A més de Gloria Camila, altres figures importants d'aquest clan, com ara Michu o Conchi Ortega, tampoc no hi van ser presents. Ara bé, per motius totalment diferents.