Primer pla Christian Gávez rostre seriós

Christian Gálvez anuncia que la seva mare ha estat 'força malalta': què ha passat

Christian Gálvez ha fet aquesta confessió al seu concurs, '25 palabras'

Christian Gálvez sabem que està vivint un dels moments més feliços de la seva vida personalment. I és que s'ha casat amb Patricia Pardo, amb qui està esperant el que serà per a ell el seu primer fill.

Tanmateix, no tot és alegria per a Christian Gálvez, ja que ara hem conegut que també ha hagut d'afrontar un problema que l'ha preocupat moltíssim. Segons ha revelat a la televisió, ha temut per l'estat de salut d'un familiar. En concret, Lupe, la dona que li va donar la vida, ha estat malalta.

Christian Gálvez revela que la seva familiar ha patit un ingrés hospitalari

Christian Gálvez és força caut a l'hora de parlar públicament de la seva vida familiar. Tot i això, ara s'ha saltat aquesta màxima en el concurs que presenta, 25 palabras. Un format que té el seu horari a la corda fluixa pels canvis que s'acosten a Telecinco.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Exactament, el que ha passat és que el madrileny ha sorprès fent una confessió sobre un dur moment personal que han viscut al seu clan. Confessió que ha arribat quan ha volgut dedicar unes paraules d'afecte a Álex, un concursant que fa més de 30 programes que és al seu costat.

Christian Gálvez amb un concursant de 25 Paraules a Telecinco
Christian Gálvez ha parlat de la seva difícil situació familiar per dedicar unes paraules a Álex | Mediaset

Així, el presentador li ha dit: “T'explicaré una cosa personal. La meva mare ha estat malalta, força malalta, ha estat a l'hospital. Per això aprofito per enviar un petó a tot l'equip de professionals que té l'Hospital Rey Juan Carlos de Móstoles”.

“Ella hi ha passat molt de temps i tu has estat un d'aquells grans elements del seu entreteniment. A més, encara que jo no ho veig, em fa gràcia perquè em diu de tu que tens la mateixa boca i el mateix somriure que Chaplin. Li encanta Chaplin i ara també tu”.

Christian ha deixat de manifest que han estat preocupats per l'estat de salut de la seva familiar, de la qual no n'ha donat més detalls. Però sembla que, segons les seves paraules, ja és a casa després de l'ingrés. I després d'això, ell li ha dit a Álex: “Encara que tu no ho sabessis, has servit d'entreteniment per a ella i per a un munt de persones que són a l'hospital”.

“Així que t'estic agraït. Entreteniment indirecte i agraïment directe, que ho sàpigues”.

Davant d'aquestes paraules, el participant ha respost: “Quina alegria, la veritat. Moltes gràcies, m'omple molt això, és increïble. Envia-li un petó de part meva”.

Christian Gálvez, després de l'ensurt, torna a somriure i fa una nova declaració d'amor a Patricia

Christian Gálvez, segons el que ha dit, ha deixat clar que ha estat molt preocupat per Lupe. Tot i això, l'ensurt de salut ja ha passat, ella està novament a casa i ell ha tornat a somriure. A més a més, a tornat a declarar el seu amor als quatre vents, a la seva noia.

D'aquesta manera, aprofitant que aquests dies ella ha fet 40 anys, li ha dedicat una publicació especial a les xarxes. En concret, ha pujat tres fotos molt especials junts: una del seu primer viatge junts, una altra de l'anunci del seu embaràs i una tercera amb què van reconèixer públicament el seu amor.

Imatge de Christian Gálvez somrient assegut en un sofà groc
Christian Gálvez torna a estar plenament feliç després de la recuperació de la seva familiar | GTRES

Amb aquestes instantànies ha escrit unes paraules romàntiques: “Aquests són tres dels meus millors records amb Patricia, encara que n'hi ha moltíssims més”. A això ha afegit: “L'aventura val la pena, només si és amb tu”.

I Pardo li ha respost d'aquesta manera: “La meva llar sempre serà on estigueu la personeta que ens va fer la foto, els seus germans i tu. Tant és que tingui vistes a l'Atlàntic o no, perquè amb vosaltres aniria sempre a la fi del món”.