Primer pla de Christian Gálvez, feliç i somrient, durant la promoció del programa '25 palabras' de Telecinco a l'abril de 2023

Christian Gálvez escriu una carta a Patricia Pardo que no agradarà a Almudena Cid

Christian Gálvez torna a declarar el seu amor a la comunicadora, mentre que Almudena Cid està patint un nou revés emocional

Christian Gálvez ha tornat a les seves xarxes socials per compartir l'última i romàntica carta d'amor que li ha escrit a Patricia Pardo. Un gest que, de segur, no li ha agradat gens a Almudena Cid.

Aquest diumenge, 10 de setembre, Informalia ha assegurat que l'exgimnasta rítmica no està passant per un dels millors moments personals. I tot a conseqüència de la primera paternitat del seu exmarit amb la presentadora de El programa de AR:

"Almudena és molt sensible i amb la seva separació ho va passar realment malament, creia que Christian Gálvez era l'home de la seva vida. El tema dels nens va ser molt complicat per a ells. Per això, ara està patint".

Muntatge de fotos de primer pla d'Almudena Cid somrient i Christian Gálvez amb rostre seriós
Almudena està molt afectada per totes les novetats a la vida de Christian Gálvez | España Diario

Aquest conegut mitjà digital també ha assegurat que Almudena Cid està al corrent de tot el que es publica en relació amb aquest matrimoni. A més, apunten que l'esportista està molt disgustada perquè no acaba de superar aquest dur revés emocional.

Una situació que, molt possiblement, s'ha pogut veure agreujada després de l'última declaració d'amor que Christian Gálvez ha dedicat la seva dona actual.

Aquest dilluns, 11 de setembre, tan sols uns dies després del 40è aniversari de Patricia Pardo, Christian Gálvez ha compartit al seu perfil d'Instagram una nova fotografia. Però allò que realment ha aconseguit emocionar els seus seguidors és la romàntica carta d'amor que ha compartit en aquesta publicació.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Christian Gálvez i la seva nova declaració d'amor a Patricia Pardo: "La meva llum, el meu camí, la meva inspiració"

Christian Gálvez ha tornat a Instagram amb una nova publicació que, de segur, no li agradarà gens a la seva exdona. I és que el presentador de 25 Palabras no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora tornar a pregonar als quatre vents el seu amor per Patricia Pardo.

A través d'una foto romàntica i d'una carta emotiva, l'escriptor ha tornat a deixar constància de com està d'enamorat de la mare del seu primer fill. "T'admiro des que et vaig conèixer, però des d'aquesta setmana t'admiro encara més".

Segons ha relatat Christian Gálvez, malgrat haver tingut diverses coses "en contra", Patricia Pardo ha sabut bregar amb totes aquestes adversitats:

Primer pla de Christian Gálvez feliç a la presentació del seu llibre
Christian Gálvez torna a Instagram amb una nova declaració d'amor | GTRES

"Has aguantat, has lluitat, has treballat, has perseverat. Has estat una gran professional, t'has aixecat abans que ningú, t'has ficat al llit més tard que tots".

Christian Gálvez ha volgut valorar tot l'esforç que la seva estimada 'Paty' ha fet durant la setmana del seu 40è aniversari. I és que, entre altres coses, aquests dies han mort dues grans figures del nostre país: María Teresa Campos i María Jiménez.

"La teva professionalitat et fa buscar l'excel·lència a cada moment. Que hauria de ser normal, però en el teu cas, és únic i excepcional. Molts no saben el tresor que tenen al seu costat", ha afegit a continuació.

A més, Christian Gálvez també ha destacat l'impecable paper que Patricia Pardo ha tingut dins de la família. “Has estat una mare exemplar i una parella perfecta”.

Gràcies a l'atenció, preocupació i afecte que els ha brindat a ell i a les seves dues filles, no en pot estar més orgullosos. "Quina gran inspiració ets per a elles i quina gran inspiració seràs per al nostre bebè".

Ara bé, sens dubte, la part que més ha pogut afectar l'exgimnasta rítmica és la que està relacionada directament amb aquest matrimoni. Christian Gálvez no ha tingut pèls a la llengua en confessar com n'és d'"afortunat" de tenir Patricia Pardo al seu costat:

Christian Gálvez i Patricia Pardo passant per Madrid, somrients, agafats de la mà
Christian Gálvez està molt orgullós de la seva dona actual | Europa Press

"Afortunat jo, que sé qui tinc al meu costat. Una dona, una companya de vida, que em fa millor, que em fa sentir únic[…]. Per 40 anys més units. Per moltes albes, '5 sentits', 9 roses, esmorzars, 'cadellets', legos i abraçades junts".

Finalment, Christian Gálvez ha volgut tancar aquesta carta assegurant que, per a ell, Pardo representa la seva “llum”, el seu “camí” i la seva “inspiració”.