Primer pla de María Jiménez somrient

Mor la cantant María Jiménez als 73 anys a Sevilla

El seu fill Alejandro ha emès un comunicat per explicar què ha passat

María Jiménez és una de les cantants més famoses del país, per això el públic està commocionat amb aquesta notícia. Ha mort al seu domicili sevillà als 73 anys i el seu fill Alejandro ha emès un comunicat. María feia un temps que estava retirada pels seus problemes de salut, així que els seus admiradors no coneixien exactament quina era la gravetat de la seva situació.

"Amb profunda tristesa i dolor als nostres cors, acomiadem avui María Jiménez, dona estimada i respectada pel seu compromís infrangible amb la seva família, amics i admiradors. Un esperit indomable, una personalitat aclaparadora, una dona forta i valenta que va lluitar contra totes les adversitats més enllà de l'imaginable". El comunicat ha estat emès per l'agència Europa Press i la família de Jiménez ha estat molt generosa en compartir-ho.

María ha marcat tota una generació i ha esdevingut un dels referents musicals més importants d'Espanya. També ha estat una dona pionera i lluitadora que va abanderar el feminisme des dels orígens del moviment.

María Jimé,ez amb una camisa rosa florejada i el rostre seriós
María Jiménez ha mort a Sevilla. | Mediaset

"Se'ns en va l'última gran diva i una nova estrella passa a formar part del firmament, amb una brillantor intensa. Sens dubte, serà profundament estranyada, la trobarem molt a faltar, la seva família, amics i admiradors, però el seu llegat viurà per sempre".

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

María Jiménez tenia 72 anys

María Jiménez feia un temps que arrossegava problemes de salut, però de moment no ha transcendit la causa exacta de la seva mort. El comunicat que ha emès el seu fill deixa clar que tothom se sent molt orgullós del seu esforç. Tot i les seves anomalies mèdiques, mai no va deixar de treballar i va fer un gran esforç per ser l'estrella en què s'ha convertit.

L'actriu María Jiménez actuant en una de les seves darreres actuacions al 2020
María Jiménez sempre serà una estrella. | Europa Press

"Va treballar incansablement per deixar un llegat musical i una empremta contra la violència de gènere que defensava dia a dia. Sempre amb la humilitat per davant i la veritat sortint sense censura pels seus llavis".

Jiménez ha estat un referent per a moltes dones que s'hi van veure reflectides perquè la seva vida no ha estat gens fàcil. Tot i ser una de les cares més conegudes d'Espanya, la fama li ha jugat males passades. Ella sempre ha sabut sobreposar-se i ha lluitat contra vent i marea per complir els seus objectius.