Primer pla de Patricia Pardo somrient al 18è aniversari d''El Programa de Ana Rosa'

El gest de Patricia Pardo amb María Teresa Campos que no ha passat inadvertit

Patricia Pardo ha pres aquesta decisió en senyal de respecte cap a les Campos

Patricia Pardo ha volgut tenir un bonic detall amb María Teresa Campos després de la seva mort. Per això, aquest dimarts 5 de setembre, en senyal de respecte, la presentadora de El programa del verano ha pres una important decisió personal que no ha passat gens desapercebuda.

El 40è aniversari d'aquesta coneguda comunicadora gallega s'ha vist enfosquit per aquesta trista notícia. Tal com ha transcendit, fa unes hores, la mare de Terelu i Carmen Borrego ha perdut la vida amb 82 anys.

Muntatge de María Teresa Campos somrient i Patricia Pardo amb cara de preocupació
Patricia Pardo té un gest bonic amb María Teresa Campos | Europa Press, Telecinco

Per això, només començar amb l'emissió d'aquest matinal de Telecinco, Patricia Pardo ha volgut dedicar unes emotives paraules a aquesta "llegenda de la televisió" del nostre país:

"Ha mort María Teresa Campos, una de les grans comunicadores d'aquesta casa i d'aquest país. Una dona única, una pionera, una dona peculiar amb caràcter, mestra de grans periodistes i creadora d'una manera diferent de fer televisió".

Tot i això, i malgrat aquest bonic homenatge, Patricia Pardo ha aconseguit acaparar totes les mirades per un altre motiu. I és que, en senyal de respecte, la presentadora ha volgut tenir un darrer detall amb la matriarca de les Campos, que no ha passat desapercebut per a l'audiència de Telecinco.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Patricia Pardo llueix un rigorós dol per la mort de María Teresa Campos

Patricia Pardo ha volgut tenir un darrer gest amb tots els familiars de María Teresa Campos. Per això, ha aparegut davant les càmeres de El programa del verano amb un vestit totalment negre, en senyal de respecte cap a la víctima i cap a la resta de la família.

Abans de començar amb tot el contingut del matí, la comunicadora ha mirat directament a càmera per anunciar aquesta trista pèrdua. "Era una cosa anunciada, ho esperàvem des de diumenge. Però pel fet que sigui esperat, no pot ser menys impactant, estem sobresaltats".

Captura d''El programa del Verano' parlant sobre la mort de María Teresa Campos el dia 5 de setembre de 2023
Patricia Pardo es vesteix de dol en senyal de respecte | Telecinco

A més, Patricia Pardo també ha volgut valorar l'important paper que ha tingut María Teresa dins del panorama comunicatiu del nostre país. Per això, no ha trigat a assegurar que la seva companya de professió ha estat tot “un referent de la informació” a Espanya.

Una altra de les persones que no han pogut contenir l'emoció ha estat Kike Calleja. Amb la veu entretallada, el periodista s'ha volgut pronunciar sobre aquesta dolorosa pèrdua al plató de El programa del verano:

"Per a mi, és un dia difícil i complicat. Parlar de Teresa en passat és molt dur. Des d'aquí enviar-li un petó molt fort a tota la família, a qui considero també la meva".

Captura de 'Sálvame' mostrant Kike Calleja fent un reportatge sobre Anabel Pantoja i Yulen Pereira al març de 2023
Kike Calleja està molt afectat per aquesta trista pèrdua | Mediaset

El reporter de Telecinco ha confessat a Patricia Pardo que ha estat tot un "privilegi" haver pogut treballar amb María Teresa. I és que, per a ell, era molt més que una simple companya de feina. "En el meu cas, perdo una amiga i una persona que estimava molt".

D'altra banda, Calleja ha revelat alguna dada sobre la mort de la matriarca de les Campos. Informació que coneix gràcies a la forta amistat que manté amb tots els membres d'aquesta mediàtica família.

Tal com li ha confessat a Patricia Pardo, Teresa ha mort a les "05:15 hores de la matinada". A més, ha revelat que, a partir de les 12:00 del migdia, estarà "oberta la capella ardent perquè la gent li doni aquest últim adeu" a la mítica comunicadora.