Cayetano Rivera amb americana i Fran Rivera amb jaqueta seriosos

GENT

Cayetano Rivera contracta un bon professional i demostra que Fran Rivera s'equivoca

Després que Fran assegurés que és 'pocatraça', Cayetano Rivera ha decidit no donar la raó al seu germà

Cayetano Rivera ha decidit posar la seva preparació física a les mans del millor entrenador personal que existeix actualment. I el motiu no seria cap altre que preparar-se tan bé com sigui possible per a la nova temporada de toros.

Amb aquesta última decisió, el torero vol deixar clar que Fran Rivera s'equivocava quan, el mes de setembre passat, va assegurar públicament que és "molt pocatraça" davant d'un toro. Declaracions que es van produir després de l'última enganxada que va patir dins la plaça de toros de Socuéllamos, Cuidad Real.

Post del doctor Aldo a Instagram amb gorra i una motxilla a l'esquena al costat de Cayetano Rivera seriós a la platja el 31 de març de 2024
Cayetano Rivera contracta el mateix entrenador que Illa Topuria | Instagram, @doctor.aldo

Ara, i malgrat que més d'una vegada ha deixat entreveure que la seva carrera dins de la tauromàquia té els dies comptats, Cayetano Rivera ha contractat el millor preparador físic.

Tal com ha transcendit, el torero ha decidit contractar els serveis de l'entrenador alacantí, Aldo Martínez. Professional que es troba darrere del triomf de grans esportistes, com el lluitador hispanogeorgià, Ilia Topuria.

Cayetano Rivera contracta l'entrenador d'Ilia Topuria

El mes d'agost passat, Cayetano Rivera va patir una cornada dins la plaça de toros de Socuéllamos, Cuidad Real. Després d'aquest aparatós accident, el torero va haver de ser intervingut d'urgència.

En sortir de l'hospital, el torero va assegurar a través de les seves xarxes socials que hauria d'estar una temporada de baixa. "Per la complexitat de la fractura, necessito sis setmanes d'immobilització. A partir d'aquí iniciaré la rehabilitació per estar en condicions de torejar com més aviat millor".

Muntatge de fotos de Cayetano Rivera i Fran Rivera, tots dos amb rostre seriós
Fran no va tenir objeccions a assegurar que Cayetano Rivera 'és molt pocatraça' | Europa Press, e-noticies.cat

Ara bé, tan sols un mes i mig després, Fran Rivera no va tenir objeccions a pronunciar-se públicament sobre l'últim accident de Cayetano Rivera. Declaracions que es van produir el passat 20 de setembre davant les càmeres d'Europa Press:

"A Cayetano li ha trencat el toro el canell sencer tot per aquí. Li han posat vuit claus i tres plaques i la dreta, a més a més si el metge estava pessimista i està una mica optimista, però complicat".

A més, i encara que va assegurar que el seu germà "és bon torero, transmet molt i s'entrega als toros molt", Fran Rivera no va tenir objeccions a confirmar que també és "molt pocatraça". Unes paraules que no li haurien agradat gens a l'exmarit d'Eva González.

Post del doctor Aldo a Instagram amb gorra i motxilla passant el braç per l'esquena de Cayetano Rivera el 31 de març de 2024
Aldo Martínez ha dissenyat un pla específic per a Cayetano Rivera | Instagram, @doctor.aldo

Ara, el torero ha contractat el millor preparador perquè se'n faci càrrec, no només de la seva condició física, sinó també de la seva alimentació. Tal com ha transcendit les últimes hores, Cayetano Rivera treballarà, braç a braç, amb Aldo Martínez per a la seva temporada taurina.

A través de les xarxes socials, ha estat el mateix preparador físic el que ha compartit unes imatges dels primers entrenaments del torero. Hi podem veure que aquest professional ha dissenyat un pla específic perquè el germà de Fran triomfi en les seves pròximes corrides de toros.

Gràcies a l'excel·lent tasca que va dur a terme amb el lluitador Ilia Topuria, aquest conegut entrenador personal ha vist com la seva cartera de clients ha augmentat considerablement.

El nou entrenador de Cayetano Rivera és llicenciat en psicopedagogia, Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport i graduat en Educació Primària. A més, compta amb dos màsters en Alt Rendiment Esportiu i dos doctorats, títols que li han permès dedicar-se a la docència.

➡️ Gent

Més notícies: