Topuria amb Ferran Torres celebrant un gol amb el FC Barcelona

FUTBOL

Ilia Topuria, el campió del món que és soci de Gerard Piqué i psicòleg del Barça

El lluitador hispanogeorgià Ilia Topuria, nou campió mundial de pes ploma després del K.O. a Volkanovski, manté una gran relació amb Gerard Piqué i, curiosament, va exercir de terapeuta de diversos dels futbolistes del Barça actual de Xavi Hernández

El lluitador hispanogeorgià Ilia Topuria (27 anys, Alemanya) ja és el nou campió mundial de pes ploma després de tombar (15-0) Alexander Volkanovski. Topuria, resident a Alacant des dels 15 anys, ha noquejat l'australià en el segon assalt d'un combat que li ha servit per emportar-se el cinturó de la categoria. Així doncs, Ilia Topuria s'ha convertit en el primer lluitador espanyol a dominar una categoria de la màxima promotora de les arts marcials mixtes.

Cosa que, sens dubte, l'hispanogeorginà ha aconseguit gràcies al seu esperit, caràcter i gen competitiu. Uns atributs que, a més, el mateix Ilia Topuria ja es va encarregar de transmetre a diversos dels futbolistes del primer equip del Barça. De fet, Topuria ha exercit de psicòleg de molts, una mica tocats per les crítiques ferotges que apareixen als mitjans de comunicació.

De la mateixa manera, Ilia Topuria manté una gran relació amb l'exfutbolista del BarçaGerard Piqué i amb el streamer Ibai Llanos, amb qui també comparteix diversos projectes empresarials. El principal somni de l'esportista resident a Alacant és promoure les arts marcials mixtes a Espanya i, per tant, es va decidir aliar amb un Gerard Piqué que sempre està a l'aguait.

Ilia Topuria, el campió del món d'UFC que és soci de Piqué i d'Ibai Llanos: així és el seu imperi

El lluitador hispanogeorgià Ilia Topuria s'ha untat de glòria després de tombar el lluitador australià Alexander Volkanovski. Un combat que l'ha convertit en el campió mundial de pes ploma (UFC). A més a més, Topúria està sabent aprofitar tot aquest reconeixement mediàtic per començar a construir el seu imperi fora de l'àrea de combat.

I, per això, s'ha acostat a l'exfutbolista del BarçaGerard Piqué, amb qui somia associar-se per crear una promotora de MMA a Espanya. De fet, després de tombar Volkanovski, Topuria va reconèixer que el següent pas és "defensar el títol a Espanya" i, més concretament, al nou Santiago Bernabéu de Madrid. Topuria és una gran aficionat al futbol i, malgrat que el cor és valencianista, manté molt bona relació amb futbolistes tant del Barça com del Reial Madrid d'Ancelotti.

Topuria, que havia hagut de treballar en quatre llocs de treball de manera simultània mentre forjava la seva carrera en les arts marcials mixtes, sap que la seva carrera esportiva té una data de caducitat. I, com no podia ser d'una altra manera, ja s'ha ficat de ple al món dels negocis per explotar tot el capital que està generant. De fet ja ha creat la seva primera empresa de telecomunicacions i desenvolupament personal anomenada Keio, que ja és el nou 'main partner' de la Kings League de Piqué.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Ilia Topuria, un campió mundial de pes ploma que també exerceix de psicòleg al Barça

No té feina al Barça, però és com si en tingués. El lluitador Ilia Topuria manté una excelsa relació amb diversos futbolistes i exfutbolistes del club blaugrana, entre els quals destaquen Pedri, Marc Guiu, Ferran Torres i Andrés Iniesta. Precisament va ser Ilia Topuria qui va aconseguir canviar la mentalitat del també valencià Ferran Torres, que travessava un moment personal complicat aquest estiu passat.

Ferran Torres va revelar, a 'The Wild Project', la importància que va tenir el fet de conèixer Topuria durant l'estiu passat. Aquesta mentalitat de l'hispanogeorgià va impactar de ple al davanter del Barça, molt afectat i condicionat per les crítiques del famós entorn culer. "D'aquell viatge vaig ser un Ferran i en vaig tornar un altre", va manifestar el valencià sobre aquells dies que va passar amb el lluitador, ara campió mundial de pes ploma.

"Vaig tenir converses amb el meu cap de vull ser el millor Ferran, vull ser com Ilia Topuria. Al final t'ho acabes creient”, va concloure Ferran Torres, que segueix mantenint una excelsa relació amb el lluitar alacantí.