Primer pla de Cayetano Rivera a la Corrida Picassiana de Málaga

Cayetano Rivera tanca els rumors i aclareix per fi si deixarà de torejar

Cayetano Rivera ha parlat alt i clar sobre el seu futur dins de la tauromàquia

Cayetano Rivera ha trencat el silenci per aclarir tots els rumors que s'han generat al voltant de la seva carrera professional. Per això, a través de la seva darrera entrevista, ha volgut aclarir si té pensat o no deixar el món de la tauromàquia.

Les primeres setmanes de juliol són unes de les més importants per a la ciutat de Pamplona. I és que, durant aquests dies, els seus carrers s'omplen de persones procedents de tot el món que volen celebrar la festivitat de San Fermín.

Cayetano Rivera al programa especial de San Fermín 2023 a TVE
Cayetano Rivera ha tornat als 'San Fermines' després d'anys sense acudir a aquesta cita taurina | TVE

I, encara que en anys anteriors Cayetano Rivera no va poder assistir a aquesta famosa fira taurina, aquest 2023 hi ha tornat per la porta gran. I és que, aquest 12 de juliol, ha tornat a demostrar les seves habilitats, juntament amb el Juli i l'Antonio Ferrera.

Per això, i aprofitant la visita a la capital aragonesa, el mitjà de comunicació Noticias de Navarra ha tingut l'oportunitat de parlar llargament amb el fill de Paquirri.

Només començar amb l'entrevista, Cayetano Rivera ha volgut deixar molt clar el que significa per a ell els San Fermines:

"La Fira de Pamplona és una de les més importants del nostre calendari taurí i possiblement la que més repercussió té a nivell internacional. Recordo la meva actuació el 2019 amb molta emoció pel triomf que vaig poder viure aquell dia. Una de les meves tardes més importants com a torero".

Tot i això, el que més ha cridat l'atenció han estat les seves declaracions sobre el seu futur dins de la tauromàquia. I és que, Cayetano Rivera ha volgut desvetllar si encara es troba amb forces per seguir torejant.

Cayetano Rivera aclareix si té pensat deixar de torejar

Cayetano Rivera ha resolt d'una vegada per totes les especulacions que han sorgit en relació amb la seva carrera professional. I és que, durant aquesta entrevista, ha deixat clar quan té pensat deixar de torejar.

Després de confessar que pertany a "la quarta generació de toreros" de la seva família, ha assegurat que ha afrontat aquest nou repte taurí amb "molta il·lusió", però també amb "una gran responsabilitat".

Ha estat després d'aquestes declaracions que el periodista d'aquest mitjà li ha preguntat directament pel seu futur dins de la tauromàquia. I és que, malgrat que fa 17 anys que és a l'ofici, fa un temps, Cayetano Rivera va decidir prendre's un descans.

Cayetano Rivera amb rostre somrient torejant en la plaça de toros de València
Cayetano Rivera aclareix quan té pensat deixar de torejar | Europa Press

Arran d'aquest moment, els rumors sobre la possible retirada de l'arena no han fet més que créixer. Per això, el dretà ha aprofitat aquesta ocasió per aclarir tots els dubtes que s'han generat sobre això:

"De moment em trobo amb forces, però no em veig torejant per molt més temps. El meu futur com a torero ja no me'l plantejo a mitjà-llarg termini. Cada any, a final de temporada, decideixo si ha estat l'últim o si torejo un any més".

A més, Cayetano Rivera no ha tingut cap problema a opinar sobre els diferents actes que s'han celebrat a San Fermín.

Tal com ha assegurat el dretà, el que li agrada més d'aquesta fira taurina és "l'encierro". Tot i que també ha volgut fer una menció especial a "la solta de vaques que es programa a continuació de «l'encierro»".

Cayetano Rivera somrient mirant cap amunt a la plaça de bous de Vejer de la Frontera
Cayetano Rivera opina sobre aquesta festivitat | GTRES

"És graciós veure com es mou la gent. M'encanta la seva forma de viure les festes", ha apuntat Cayetano Rivera, a continuació.

D'altra banda, el periodista de Noticias de Navarra ha preguntat a l'entrevistat per les figures del cartell del toro d'aquest any que li han resultat "més atractives".

I, encara que ha estat una pregunta molt concisa, Cayetano Rivera ha optat per ser prudent sobre això. “Hi ha molts toreros joves amb interès i sempre és un repte, però la primera competència ha de ser amb un mateix”.