Muntatge en primer pla d'Ana María Aldón somrient amb una camisa verda i negra i José Ortega Cano amb ulleres de sol i vestit blau

GENT

La bonica reacció de José Ortega Cano a l'última notícia que ha donat Ana María Aldón

Durant la seva última intervenció pública, José Ortega Cano no ha tingut objeccions a desitjar el millor a Ana María Aldón en aquesta nova etapa de la seva vida

Després de passar les vacances de Setmana Santa al sud amb els seus éssers estimats, José Ortega Cano ha reaparegut aquest dilluns a la plaça de toros de Las Ventas. I ho ha fet per assistir amb la seva família a la corrida de Diumenge de Resurrecció.

Moment en què no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de desitjar el millor a Ana María Aldón. I tot després de conèixer l'última hora relacionada amb la seva boda amb Eladio.

Fotografia de José Ortega Cano amb un grup d'amics a la plaça de bous de Las Ventas
José Ortega Cano ha reaparegut a Las Ventas després de les vacances de Setmana Santa | Europa Press

Estava previst que l'exdona de José Ortega Cano i la seva actual parella sentimental es donessin el 'sí, vull' a principis d'abril. Però segons ha confessat la mateixa Ana María Aldón al programa Fiesta, ha decidit endarrerir aquest moment tan important per a ella un mes.

I malgrat que encara no s'ha fet pública la data exacta de l'enllaç, ja s'han produït les primeres reaccions dins aquest conegut i mediàtic clan.

Tot i que la seva relació ha estat plena d'alts i baixos des que van anunciar la seva separació l'any 2022, José Ortega Cano ha aconseguit refer la seva vida. I prova d'això és la bonica reacció que ha tingut quan un reporter d'Europa Press li ha preguntat pel nou i imminent enllaç de la dissenyadora.

Muntatge en primer pla d'Ana María Aldón somrient i José Ortega Cano amb rostre neutre
José Ortega Cano desitja el millor a Ana María en la seva boda amb Eladio | e-noticies.cat, GTRES, Europa Press

Durant la seva reaparició pública després de la Setmana Santa, aquest comunicador ha volgut preguntar al torero si desitja el millor a la col·laboradora en aquesta nova etapa de la seva vida.

Sense dir paraules, però amb un tímid somriure, José Ortega Cano ha confirmat amb el seu lleu moviment de cap que està molt feliç per la mare del seu fill petit.

José Ortega Cano ha tingut un gest bonic quan li han preguntat per la boda d'Ana María Aldón

A les portes de la plaça de toros de Las Ventas, José Ortega Cano ha confirmat amb un assentiment de cap que desitja el millor a Ana María Aldón en la seva boda amb Eladio.

A més, el torero no ha tingut cap problema a respondre altres qüestions relacionades amb les seves vacances de Setmana Santa. Segons ha assegurat, tot “ha anat fantàstic”. "Hi ha hagut una mica de cada cosa, de descans i de viatge", ha afegit a continuació.

Captura d'Ana María Aldón i el seu xicot Eladio durant el seu retrobament a 'GH Dúo'
Ana María i Eladio han hagut d'ajornar la seva esperada boda | Telecinco

Unes declaracions que han vist la llum només uns dies després de l'última hora que ha compartit Ana María Aldón en relació amb el seu enllaç esperat. Tal com va assegurar l'exdona de José Ortega Cano aquest cap de setmana a Fiesta, "ara no em vull casar".

Una confessió que va deixar més d'un col·laborador d'aquest format sense paraules. Tant és així que Aurelio Manzano no va trigar a reaccionar: "Veus, jo ho vaig dir, al final no hi ha boda".

Estava previst que la dissenyadora de moda i el seu promès es donessin el 'sí, vull' a principis d'abril, data que coincidiria amb el seu primer aniversari de parella. Tot i això, i després de passar per la casa de GH VIP, Ana María ha hagut de canviar de plans.

Segons ha confessat ella mateixa, la seva participació en aquest conegut reality de Telecinco ha provocat un retard en els preparatius. Motiu pel qual l'ex de José Ortega Cano ha decidit ajornar el seu enllaç esperat.

Ara bé, malgrat aquest contratemps, la col·laboradora de televisió ha assegurat que "no vol casar-se" perquè està "gaudint" de tot el procés. I encara que de moment no ha volgut donar una nova data, ha assegurat a tots els convidats que la seva boda continua endavant.

➡️ Gent

Més notícies: