Muntatge amb el rostre seriós de Caytano Rivera amb una imatge del seu germà Kiko Rivera també seriós

GENT

Cayetano Rivera comet un error que podria tombar la reconciliació amb Kiko Rivera

Cayetano Rivera ha sorprès amb una imatge a les xarxes que posa al focus mediàtic el seu germà Kiko Rivera

Cayetano Rivera té una relació complicada amb els seus germans per diferents motius. Però, en els últims anys, amb qui sí que sembla que continua unit i amb qui manté un contacte estret és amb Kiko Rivera.

No obstant això, aquest bon rotllo entre tots dos ara podria saltar pels aires per la decisió que ha comès Cayetano Rivera. El que ha fet ha estat pujar a les seves xarxes socials una imatge com si fos una broma sobre el DJ. I si a aquest li sembla malament, es podria destruir l'enllaç que havien aconseguit crear i consolidar.

Cayetano Rivera fica la pota amb Kiko Rivera

Cayetano Rivera sembla que té una relació molt distant amb Francisco, el seu germà gran, per qüestions familiars, taurines i laborals. Encara que més nul·la és la que manté amb Julián Contreras, el petit, des de fa molt de temps.

Això sí, el torero sí que sembla que ha aconseguit lligar caps i estrènyer els llaços que l'uneixen a Kiko Rivera, després d'anys distanciats per culpa de la mare d'aquest últim. Un exemple és que a les xarxes han compartit fotos gaudint de rialles, visitant-se i fins i tot celebrant moments junts amb els seus petits.

Imatge de Kiko Rivera amb el seu germà Cayetano Rivera mirant a càmera

Aquesta bona relació que mantenen ara podria anar-se'n en orris per la ficada de pota de Cayetano. El que ha fet ha estat burlar-se públicament de Kiko.

La manera que ha hagut de fer-ho ha estat pujant una fotografia a les seves històries. Hi apareix en una atracció de la Feria de Sevilla en l'estructura de la qual està dibuixat, amb poc art, el DJ. I en veure la imatge, l'exmarit d'Eva González no ha pogut evitar fer broma amb aquesta.

Així, juntament amb la instantània, ha escrit: “Quina sorpresa trobar-me amb el meu germà a la Feria”. I l'ha acompanyada de diverses emoticones de riallades.

Captura d'una Storie de Cayetano Rivera amb una caricatura de Kiko Rivera

Kiko és força bromista i possiblement s'ha pres amb sentit de l'humor la publicació de Cayetano. Si, al contrari, aquesta li ha semblat malament, podria comportar un problema. Sí, que els únics germans Rivera que estan units tornin a trencar la seva relació, encara que no sembla que això passarà.

Caldrà esperar per veure si el marit d'Irene Rosales es manifesta sobre això. Només així sortirem de dubtes.

Cayetano Rivera i Kiko Rivera són uns autèntics bromistes

Cayetano Rivera i Kiko Rivera, encara que pot semblar increïble, tenen més coses en comú que ser fills del mateix pare, Paquirri. Entre aquestes hi ha el sentit de l'humor. I així ho han demostrat diverses vegades a les xarxes.

Un exemple és que fa uns anys van coincidir en la posada de llarg de la neboda Cayetana, la filla de Francisco. Allí es van topar amb una figura amb una llarga cabellera. I, de manera immediata, se'ls va acudir fer una broma amb la calvície del fill d'Isabel Pantoja.

En concret, el torero va gravar un vídeo al cantant al costat de l'escultura. Amb aquesta imatge va afegir: “Premi La Menina al millor pentinat de la nit”.

Captura de pantalla d'un post de Cayetano Rivera amb un vídeo de Kiko Rivera subjectant una estàtua
➡️ Gent

Més notícies: