Fotomuntatge de Rosa Peral amb una cel·la de fons

GENT

Les paraules de la dona de Rubén, exmarit de Rosa Peral, que ara prenen sentit

Albert López ha admès els fets del crim de la Guàrdia Urbana

Rosa Peral torna a estar en boca de tothom. I és que Albert López ha reconegut el crim de la Guàrdia Urbana, un dels més famosos de la història de Catalunya. Tal com ha informat El Periódico, Albert López hauria admès haver matat Pedro Rodríguez juntament amb Rosa Peral "seguint el consell del seu advocat".

Pel que sembla, hauria reconegut els fets per poder obtenir beneficis penitenciaris. Actualment, Albert López es troba dins d'un programa individual de tractament de reinserció, el qual l'ha motivat a reconèixer el crim. Serà Rosa Peral la següent a fer el pas?

El dia que la parella de l'exmarit de Rosa Peral va explicar tota la veritat

Fa uns mesos que el programa Vamos a ver de Telecinco va fer pública una carta de la dona de Rubén, exmarit de Rosa Peral. En ella, Antonia decidia explicar tota la veritat sobre el crim de la Guàrdia Urbana. I és que Rosa Peral havia acusat Antònia de donar fals testimoni al judici.

Antònia havia declarat que una de les filles de Rosa Peral havia vist que la seva mare apareixia ensangonada el dia del crim. Posteriorment, va rentar la roba amb lleixiu i es va dutxar. Sis anys després, i després de visionar el documental de Rosa Peral a Netflix on assegurava que es tracta d'un testimoni fals, Antonia va esclatar.

Cartell de 'Les cintes de Rosa Peral' de Netflix

La carta d'Antonia, la dona de l'exmarit de Rosa Peral

"Em veig amb l'obligació de respondre, per al·lusions, les greus i desafortunades acusacions que la protagonista fa sobre la meva persona", començava. A més, també va aclarir com era la relació entre elles abans que es produís el crim. "Rosa i jo no ens portàvem malament, com ella explica".

"Des que es va produir la desaparició de Pedro i fins que la van detenir li vaig mostrar la meva comprensió i afecte trucant-li constantment. No va ser fins a les meves declaracions al judici, en què òbviament surt perjudicada, quan em converteixo, juntament amb Rubén, en l'objectiu de la seva ira".

"Rosa dona a entendre de manera malintencionada que la meva declaració és falsa, inventant-me un relat per condemnar-la. No puc permetre que se m'acusi de fals testimoni en un judici d'uns fets tan greus", va sentenciar la dona. Unes declaracions que ara prenen sentit. 

➡️ Gent

Més notícies: