Muntatge amb Luis Miguel rient, Paloma Cuevas somrient i una imatge del restaurant Delilah a Las Vegas
GENT

El capritx caríssim que Paloma Cuevas i Luis Miguel han tingut fora d'Espanya

Luis Miguel i Paloma Cuevas han triat un lloc exclusiu on han pogut gaudir molt junts

Paloma Cuevas i Luis Miguel continuen donant mostres que estan més units que mai. La dissenyadora i el cantant aprofiten per passar temps junts sempre que els compromisos professionals d'ell ho permeten. Així hem pogut veure quin ha estat el seu últim i exclusiu pla del qual han gaudit junts en companyia d'algú molt especial.

Ha estat la publicació mexicana Caras la que ha mostrat la parella formada per Paloma Cuevas i Luis Miguel sopant a Las Vegas. Amb ells, Michelle Salas, la filla gran del cantant, i Alejandro, un dels germans del popular artista. Tots quatre van escollir el restaurant Delilah, un dels més luxosos de la ciutat estatunidenca.

Luis Miguel i Paloma Cuevas gaudeixen d'un pla exclusiu a l'abast d'uns pocs

Es tracta d'un establiment a l'abast de poques butxaques on destaquen plats com ara el marisc o el caviar. A més de degustar el menjar exquisit, es poden gaudir d'actuacions de música en directe.

A les imatges que han transcendit es pot veure la parella en actitud relaxada i distesa. Unes instantànies que mostren la bona relació que hi ha al cercle més íntim del cantant. Així, queden enrere les tensions que van marcar al seu dia la relació de Luis Miguel amb la seva filla Michelle.

La presència de Paloma Cuevas a la boda de la filla del cantant va evidenciar que està perfectament integrada en la família del mexicà. Aquesta nova trobada familiar només un mes després de la boda deixa palesa la bona sintonia que hi ha entre tots.

Crida l'atenció la presència del germà Luis Miguel, Alejandro, amb qui durant anys el cantant no va tenir relació. Precisament el juliol passat van sortir a la llum unes imatges en què el cantant apareixia al costat de Paloma Cuevas a Los Angeles amb Alejandro. Unes fotografies que suposaven la fi als rumors de distanciament entre ells.

Muntatge amb un concert de Luis Miguel al fons i primer pla amb un micròfon i Paloma Cuevas somrient
Paloma Cuevas i Luis Miguel han tingut un capritx en família | e-noticies.cat, GTRES

"Ja no tenim 15 anys, cadascú té una vida, ens respectem molt; tenim una família molt curta, petita, i jo soc molt respectuós amb els meus dos germans". Eren les paraules del germà de Luis Miguel en una entrevista al programa Ventaneando de la televisió asteca. Unes declaracions que, després de les imatges publicades preses al luxós restaurant de Las Vegas, deixen clar que l'acostament és real.

Mentrestant, el cantant mexicà continua imparable triomfant a la seva gira per Amèrica. Precisament durant el seu cinquè concert a Ciutat de Mèxic, mentre interpretava la cançó Cielo rojo, Luis Miguel patia un contratemps inesperat. El cantant va caure a terra després de fer un petit salt.

Paloma Cuevas té molt a veure a la pròxima gira de concerts del cantant mexicà

De seguida, un dels seus músics va córrer a socórrer-lo alhora que s'apagaven els llums, i hi va quedar tot a les fosques. Minuts després, el cantant reprenia el concert assegut a la vora de l'escenari, acompanyat dels seus músics. Un incident sense importància que, atesa la popularitat del mexicà, ha tingut notable repercussió als mitjans.

Luis Miguel, que va vendre en pocs dies totes les localitats de la seva gira 2023, visitarà l'estiu que ve Espanya. L'artista oferirà diversos concerts al nostre país. Resulta significatiu que la primera parada sigui a Còrdova, localitat natal de Paloma Cuevas.

És possible que la dissenyadora hagi tingut molt a veure a l'agenda d'actuacions de la seva parella. Són molts els seguidors de Luis Miguel els que consideren que Paloma Cuevas és qui ha motivat el seu retorn als escenaris després de quatre anys en silenci.