Muntatge de Luis Miguel i Paloma Cuevas en primer pla

L'últim gest del xicot de Paloma Cuevas demostra si té problemes de diners

Paloma Cuevas i Luis Miguel reapareixen públicament i aclareixen tots els dubtes que s'han generat sobre això

Paloma Cuevas i Luis Miguel han tornat a convertir-se al centre de totes les mirades després de sortir a la llum una informació relacionada amb la situació econòmica del cantant.

Fa uns dies, va sortir a la llum el nou plet judicial en què s'ha vist embolicat el Sol de Mèxic. Tal com ha transcendit, l'artista ha estat demandat per la seva exdona per un suposat impagament de pensió.

Primer pla de Luis Miguel seriós en un dels seus concerts a Madrid
Luis Miguel ha estat demandat per la seva exdona | GTRES

Segons sembla, l'actual parella de Paloma Cuevas fa temps que no es fa càrrec de les necessitats econòmiques dels fills que va tenir durant el seu matrimoni amb Aracely Arámbula. Cosa que diversos mitjans de comunicació van desmentir fa un temps.

Com s'esperava, aquesta polèmica ha generat tota mena de rumors sobre això. Tant és així que alguns no han tingut objeccions a especular amb els possibles problemes econòmics de Luis Miguel.

Ara, i amb aquesta polèmica ressonant amb més força que mai, Paloma Cuevas i la seva parella actual han reaparegut públicament. Tot i això, el que més ha cridat l'atenció ha estat el gest amb què l'artista ha volgut deixar clar si té problemes econòmics o no.

El xicot de Paloma Cuevas aclareix si té problemes econòmics: es gasta 1.200 euros en un sopar

Paloma Cuevas i Luis Miguel han tornat a l'actualitat social. I ho han fet enmig de tota la polèmica que s'ha generat en relació amb el suposat impagament de la pensió dels fills del cantant.

El Sol de Mèxic ha estat cridat a declarar davant la justícia perquè fa més de quatre anys que no es fa càrrec de les necessitats econòmiques dels seus fills. I encara que podria no haver assistit a aquest judici al·legant un compliment amb la seva agenda professional, l'artista ha decidit donar les explicacions pertinents.

Tot i això, Luis Miguel ha volgut desmentir tots els rumors que han sortit a la llum sobre els seus possibles problemes econòmics. Tant és així que, només acabar amb aquest compromís legal, ell i Paloma Cuevas se'n han anat a sopar a un selecte restaurant de Mèxic.

Muntatge amb un concert de Luis Miguel al fons i primer pla amb un micròfon i Paloma Cuevas somrient
Paloma Cuevas i el seu xicot van sopar a un restaurant de luxe | e-noticies.cat, GTRES

Presumint del seu amor, la parella va entrar al local agafada de la mà, moment que va generar una gran expectació. I prova d'això és el gran enrenou que es va muntar a les portes de l'establiment.

Mentre que Paloma Cuevas i el cantant saludaven el personal, desenes de persones es van amuntegar per veure aquesta mediàtica parella. Quan van aconseguir entrar-hi, tots dos es van trobar amb Alejandro Basteri, germà de l'artista.

Però el que més va cridar l'atenció d'aquesta vetllada és la quantitat de diners que Luis Miguel va pagar per aquest sopar. Tal com ha transcendit, l'ampolla de vi que van demanar costa la increïble quantitat de 900 euros. Però això no va ser-ho tot.

Els germans van escollir un dels plats més típics de la gastronomia mexicana: els "tacos". Per la seva banda, Paloma Cuevas es va decantar per un tàrtar de salmó. A més, l'artista va tenir l'oportunitat de degustar una selecta carn de cap de bestiar al punt.

Com a medalla d'or a aquest suculent menjar, tots van escollir unes postres elaborades amb blat de moro i acompanyat per una bola de gelat banyada en caramel.

Un sopar que, segons sembla, no és apte per a totes les butxaques. Tal com ha transcendit, l'actual parella de Paloma Cuevas va pagar uns 1.200 euros per tot aquest festí.

Primer pla de Luis Miguel molt somrient durant la preboda del fill de la dissenyadora Rosa Clará
La parella de Paloma Cuevas ha pagat 1.200 euros per un sopar | GTRES

Després de sortir a la llum tota aquesta informació, Luis Miguel ha aconseguit aclarir tots els dubtes sobre els seus suposats problemes financers. A més a més, i segons han publicat diversos mitjans de comunicació, l'artista ja s'hauria posat al dia amb la pensió dels fills.

Després d'haver negat un impagament d'aquesta pensió, l'actual xicot de Paloma Cuevas ja hauria abonat a Aracely Arámbula 1,4 milions de dòlars de retards. Tot i això, aquest gest no ha estat suficient per aturar aquesta mediàtica batalla judicial.