Muntatge de Paloma Cuevas mirant de banda, Luis Miguel rient i un calendari marcat

La data que Paloma Cuevas i Luis Miguel tenen marcada en vermell al seu calendari

Paloma Cuevas no faltarà a una cita tan important

Paloma Cuevas i Luis Miguel fa uns mesos que van prendre la decisió de deixar d'amagar-se. La parella composta per la dissenyadora i el cantant mexicà va jugar a despistar durant no poc de temps sobre la seva relació. Ara, feliços i enamorats, Paloma i Luis Miguel han conegut quina serà la pròxima cita assenyalada que de segur no oblidaran mai.

Va ser el mes d'agost passat quan la cordovesa sentia com l'artista mexicà li dedicava una cançó davant de milers de persones. "Cucurrucucu Paloma…", entonava Luis Miguel davant del seu públic de Buenos Aires. Una sincera i inesperada declaració d'amor a Paloma Cuevas, que era present a l'inici d'aquesta gira tan esperada.

Paloma Cuevas i Luis Miguel són conscients de la importància d'una data tan assenyalada

El 'Sol de Mèxic' va repetir diverses vegades el nom de Paloma, deixant clar el feliç moment que viu al costat de l'espanyola. Una icònica melodia la lletra nostàlgica de la qual s'havia convertit en un himne de l'amor no correspost, evocant emocions de tristesa en els qui l'escoltaven.

Doncs bé, Paloma tindrà novament ocasió de tornar a escoltar aquesta cançó en boca de la seva parella en un escenari tan especial com és el nou estadi Santiago Bernabéu. Ha estat la periodista Isabel González al programa Es la mañana de Federico qui avançava la informació. El cantant serà un dels artistes que actuï a l'estadi del Reial Madrid en finalitzar les obres que van començar el 2019.

Taylor Swift serà la primera artista internacional que trepitjarà el nou estadi Santiago Bernabéu de Madrid el 30 de maig de 2024. El concert de Luis Miguel tindrà lloc tan sols uns dies després, el 6 de juliol del pròxim any. En tan sols dos dies es podran adquirir en prevenda les entrades per a aquest espectacle, el dia 10 també serà possible a la venda general.

Primer pla de Luis Miguel seriós en un dels seus concerts a Madrid
Luis Miguel actuarà a Madrid el pròxim mes de juliol | GTRES

Mentrestant, Luis Miguel continua amb la seva exitosa gira de concerts per Amèrica, que acabarà el darrer dia de desembre. Fa tan sols dos dies va actuar a Houston i té per davant altres destins com ara Ciutat de Mèxic, on oferirà un total de 7 actuacions.

Però sens dubte la del pròxim 6 de juliol serà una data molt especial al calendari de Paloma Cuevas. Recordem que la gira actual del mexicà ha suposat la recuperació artística i personal de Luis Miguel després de consolidar-se la seva relació amb l'exdona d'Enrique Ponce.

De sobres és sabut que el cantant havia manifestat el seu desig d'actuar a Espanya, cosa que no ha passat aquest any. Serà a la seva pròxima gira de 2024 quan el cantant aterra al nostre país i delecti amb la seva veu els seus seguidors. Una ocasió en què presumiblement estarà acompanyat per Paloma Cuevas i a qui possiblement dedicarà de nou alguna melodia.

La dissenyadora i el cantant han consolidat la seva relació

Després d'una mica més d'un any de festeig, l'artista i la dissenyadora han passejat el seu amor per diferents llocs del món. Sols o en companyia del seu cercle més íntim, la parella és conscient de l'interès que la seva relació desperta als mitjans.

Muntatge de Luis Miguel i Paloma Cuevas en primer pla
Paloma Cuevas i Luis Miguel tenen una cita molt especial l'estiu que ve a Madrid | e-noticies.cat

Paloma i Luis Miguel estaven units per una sòlida amistat que durava diverses dècades. Després de la separació del torero Enrique Ponce, el mexicà es va convertir en el seu millor confident. Va ser llavors quan va sorgir l'amor, una relació que continua endavant i de la qual estan fent gestos que es consolida.

Així, vam poder veure recentment la parella acudir a l'enllaç de la filla de Luis Miguel, Michelle Salas. Una cerimònia en què l'artista va exercir de padrí i en què Paloma es va mostrar propera i afectuosa amb la núvia. Sens dubte, un gest que confirma el bon progrés de la seva relació.