Muntatge de Sol Daurella i Leo Messi a la Cerdanya
GENT

El bonic racó de Catalunya que trien Sol Daurella i Leo Messi per desconnectar

Leo Messi i Sol Daurella tenen alguna cosa en comú més enllà del seu amor pel Barça: el seu racó favorit per estiuejar

Encara que sembli que Leo Messi i Sol Daurella no tenen res en comú, la veritat és que tots dos trien el mateix lloc de Catalunya per estiuejar: La Cerdanya.

La Cerdanya, situada al cor dels Pirineus catalans, ha esdevingut el refugi favorit d'algunes personalitats tan destacades com Sol Daurella o Leo Messi. Aquesta vall idíl·lica, coneguda pels seus paisatges muntanyosos i la seva tranquil·litat, ofereix l'escenari perfecte per als que busquen escapar de l'enrenou de la vida quotidiana.

Sol Daurella, presidenta de Coca-Cola European Partners, i Leo Messi, l'icònic futbolista, comparteixen una predilecció per aquest bell racó de Catalunya. La Cerdanya ofereix un ambient serè i exclusiu que resulta irresistible per als que volen relaxar-se i gaudir de la natura en el seu estat més pur.

Paisatge muntanyós amb arbres de colors tardorencs i cel clar.

La Cerdanya es caracteritza per les impressionants vistes panoràmiques, l'aire fresc i la rica biodiversitat. Les activitats a l'aire lliure són abundants, des del senderisme i el ciclisme a l'estiu fins a l'esquí i el surf de neu a l'hivern. Aquestes activitats són ideals per als que, com Daurella i Messi, busquen mantenir un estil de vida actiu fins i tot durant els moments de descans.

Les localitats de Puigcerdà, la Seu d'Urgell i Bellver de Cerdanya són algunes de les més destacades a la regió, oferint una barreja perfecta de modernitat i tradició. La gastronomia local és un altre dels grans atractius, amb una oferta culinària que combina plats tradicionals catalans amb influències franceses a causa de la proximitat amb la frontera.

Leo Messi, que ha fet de Barcelona casa seva durant molts anys, troba a la Cerdanya el lloc perfecte per desconnectar amb la seva família. De fet, seguint els passos de Gerard Piqué, el 2018, Leo Messi va adquirir una casa en aquest municipi català, on va instal·lar un camp de futbol per jugar amb els seus fills. Les seves visites a la regió són freqüents, aprofitant cada oportunitat per gaudir de la privadesa i el confort que aquesta ofereix.

Sol Daurella, per part seva, també valora l'exclusivitat i la pau que brinda la Cerdanya. L'empresària, coneguda pel seu èxit al món corporatiu, utilitza aquest refugi com un lloc per recarregar energies i planificar els seus pròxims moviments empresarials.

L'elecció de la Cerdanya per part de figures tan destacades no és casualitat. La regió ofereix un equilibri ideal entre luxe, naturalesa i tranquil·litat, convertint-la en una destinació de somni per a aquells que busquen una escapada perfecta. La Cerdanya s'ha consolidat com un dels racons més exclusius de Catalunya, atraient moltes personalitats que valoren la qualitat de vida i la bellesa natural.

➡️ Gent

Més notícies: