Muntatge de Leo Messi amb l'escut del Barça de fons
FUTBOL

El gest de Leo Messi amb l'escut del Barça de què tots parlen

L'astre argentí continua mostrant el seu afecte a l'equip culer

Ricardo Montalbán va dir que “l'amor veritable no passa immediatament; és un procés en constant creixement. Es desenvolupa després d'haver passat per molts alts i baixos, quan han patit junts, plorat junts, rigut junts”. I aquestes paraules són el late motiv perfecte per descriure el que li passa a Leo Messi amb el Barça i viceversa.

L'astre argentí va deixar una empremta inesborrable a l'eternitat del Barça, això és evident. Després, la seva sortida li va deixar una sensació agredolça per la manera com es va produir. Aquesta percepció no va fer res més que augmentar quan a prop va estar de retornar fa uns mesos a l'entitat catalana, però finalment va decidir posar rumb a la MLS nord-americana.

Però, com va escriure Bryant H McGill, “no hi ha amor sense perdó, i no hi ha perdó sense amor”. I ara, amb un gest àmpliament significatiu, Leo Messi, nascut a l'Argentina profunda, ha demostrat que allò que sent pel Barça és amor del veritable, del més pur i honest. Al capdavall, el del Barça va ser l'escut que va lluir al pit, acariciant el cor, durant gairebé tota la seva etapa formativa i la major part de la seva trajectòria professional.

Imatge de Leo Messi celebrant un gol al Camp Nou

Leo Messi; amor gravat en tinta

El tatuatge que llueix a la cama esquerra ja és conegut per tot el món. Una tinta negra que cobreix tota la part inferior de l'extremitat amb un 10, un dibuix dedicat a Thiago, el seu primer fill, i un escut del Barça que va incorporar el 2023. Aquest darrer detall ja va agradar enormement a la parròquia culer, però la seva nova modificació ha generat encara més delit.

L'escut del Barça es veia una mica difuminat dins del fons negre intens. Ara, s'ha esborrat amb làser la part fosca que tapava el logo perquè aquest ressalti encara més. I aquest petit detall ha suscitat molta il·lusió entre la parròquia culer; així ho han expressat a xarxes socials.

La temporada de Leo Messi

Aquest 2024, 'la puça' ha disputat 12 duels amb l'Inter Miami a la MLS, en què ja ha aconseguit anotar 12 gols i repartir 9 assistències. És el màxim assistent de la competició i està tercer al rànquing de golejadors. Farà un any que Leo Messi va firmar amb l'equip de Florida, amb qui, en principi, té contracte en vigor fins al desembre del 2025.

Això sí, l'exbarcelonista ja ha assegurat, ho va fer fa uns dies, que no hi haurà cap altre equip després de l'Inter Miami. Ara mateix està concentrat amb la selecció argentina, amb què disputarà la Copa Amèrica que comença en tot just uns dies. I en la victòria d'ahir a la nit de l'Albiceleste per 1-4 contra Guatemala, va aconseguir un doblet i una passada de gol.

Tot i estar a una setmana de complir els 37 anys, Leo Messi segueix sent deixant empremta en tots els partits en què participa.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: