Primer pla de Lionel Messi amb cara seria

FUTBOL

Leo Messi salva el seu amic, li demana el fitxatge al Barça per portar-lo a l'Inter Miami

L'astre argentí pensa en emportar-se als Estats Units una de les figures més importants del club blaugrana

Leo Messi vol els millors al seu costat a l'Inter Miami i ja treballa per poder fer realitat una operació que faria parlar. L'equip no acaba de funcionar tot bé tot i comptar amb grans estrelles, i la solució resideix en el nom que Messi vol convèncer. El coneix bé i els podria ajudar molt.

Amb Leo Messi ja va compartir vestidor durant molts anys, i també amb molts dels seus companys amb passat al Barça. El seu nom allargaria la llista d'estrelles mundials, cosa que agrada i molt David Beckham. De fet, aconseguir la seva arribada és el somni del president, que veuria completada la seva obra de manera gairebé perfecta.

Tot i que al Barça no li agrada la idea de Leo Messi, tampoc li pot impedir perquè té lliure capacitat per decidir el seu futur. De fet, ja ho ha fet, i sigui el seu proper equip o no l'Inter Miami, no seguirà vestint de blaugrana. Això sí, cal fer-li buit i això implica un acomiadament.

Leo Messi intenta convèncer una estrella del Barça

Leo Messi sempre ha tingut molt clares les coses, i després d'una carrera d'elit i coneixent-ho molt bé, sap que és l'home ideal. Parlem de Xavi Hernández, que després del seu adéu anunciat al Barça es podria posar al comandament de l'Inter Miami. L'únic problema, que actualment l'entrenador és el Tata Martino.

Xavi Hernández en primeríssim primer pla mirant a un costat
Xavi Hernández podria entrenar l'Inter Miami | Europa Press

La relació entre Leo Messi i Tata Martino al Barça ja no va ser la millor, reconegut pel mateix entrenador. Ara s'han tornat a trobar després d'haver-ho fet també a la selecció nacional, però els resultats no acompanyen. Davant d'aquesta falta de compliment dels objectius, no seria gens estrany un canvi de comandament a la banqueta.

La setmana passada van perdre 4-0 davant Red Bull New York, i malgrat tenir a les seves files Leo Messi, Luis Suárez, Sergio Busquets i Jordi Alba, no els treu rendiment. Xavi Hernández els coneix molt bé i a més a David Bechkam li encanta la idea de veure'l dirigint-los. Ha volgut ajuntar totes les grans estrelles del Barça i que l'entrenador sigui Xavi seria poètic.

El futur de Xavi Hernández

Xavi Hernández va anunciar el seu adéu i mentrestant medita què fer el curs que ve. No té encara cap decisió concreta presa ni tampoc sobre el perfil del proper projecte, encara que ho haurà de fer aviat. Mentrestant, Joan Laporta insisteix perquè reverteixi el seu adéu i segueixi una altra temporada més.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: