Fotomuntatge de Sol Daurella i la Infanta Elena

GENT

Sol Daurella, la catalana més rica, i el seu vincle inesperat amb la Infanta Elena

Tal com ha publicat 'El Mundo' a la llista de les 200 majors fortunes espanyoles, Sol Daurella és la dona més rica d'Espanya

Sol Daurella és la dona més influent actualment. L'empresària és la dona més rica d'Espanya i de Catalunya i és que la seva fortuna no para de créixer. La seva riquesa ha augmentat considerablement gràcies a Coca-Cola Europacific Partners.

La catalana és presidenta d'aquesta companyia. Tal com ha publicat El Mundo a la llista de les 200 majors fortunes espanyoles, Sol Daurella és la dona més rica d'Espanya. I és que el seu patrimoni està valorat en 7.860 milions d'euros.

Sol Daurella es manté un any més en aquesta posició, per sota de Juan Roig, Rafael del Pino i Amancio Ortega. De prop la segueix la filla d'aquest últim, Marta Ortega, la fortuna de la qual ha tornat a créixer i està valorada en 7.705 milions d'euros.

Sol Daurella i la seva inesperada unió amb la Infanta Elena

A Sol Daurella, la fortuna li ve per herència familiar. El seu avi, Santiago Daurella, va crear una empresa per embotellar i comercialitzar tots els productes de Coca-Cola a Catalunya. D'aquesta manera, el clan Daurella és un dels més poderosos.

Tant és així, que Sol Daurella i la Infanta Elena, filla dels reis emèrits, estan unides per un vincle inesperat. Tal com ha publicat la revista Forbes, Alicia, cosina de sang de Sol Daurella, està casada amb Alfredo Fernández Durán, un dels membres del grup més proper de la Infanta.

Infanta Elena en un acte institucional
La Infanta Elena i Sol Daurella unides per sorpresa. | Europa Press

Sol Daurella i el seu marit, un ex del F.C. Barcelona

El marit de Sol Daurella és un alt càrrec català. Es tracta de Carles Vilarrubí, exesportista, empresari i banquer, a més de ser directiu de diverses empreses i institucions tant públiques com privades. Especialment a la Generalitat de Catalunya, al Barça i a Rothschild & Co.

Imatge de Carles Vilarrubí, marit de Sol Daurella
Carles Vilarrubí, marit de Sol Daurella. | Europa Press

Sol Daurella va néixer a Barcelona l'any 1966. Els membres de la família per part de pare ja eren empresaris, mentre que per part mare es dedicaven a la indústria tèxtil. El 1951 la seva família va aconseguir la llicència per embotellar i distribuir Coca-Cola a Espanya.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ella va estudiar a Suïssa i a Berkeley (Califòrnia). A més, Sol Daurella és membre de la junta del Cercle d'Economia de Barcelona i cònsol honorària d'Islàndia a Barcelona, ​​entre altres alts càrrecs.