Primer pla de Belén Rodríguez amb rostre molt somrient

Belén Rodríguez se sincera: per què no pot parlar del marit de Kiko Hernández

Belén Rodríguez ha reaccionat així en ser preguntada per la boda del seu examic

Belén Rodríguez és una de les col·laboradores veteranes de Telecinco i també una de les més controvertides. I no ho diem només per les seves opinions polèmiques de concursants de 'realities', sinó també pel que ha passat els últims mesos. Ens estem referint que ha trencat la seva amistat d'anys amb Kiko Hernández, després de revelar-se que havia traït aquest destapant informació personal.

Belén Rodríguez ja no hi té relació i s'han intercanviat fins i tot atacs incendiaris públicament. Per aquest motiu, era interessant conèixer què pensa de la boda recent del madrileny amb el seu noi, Fran Antón.

Ella, en ser preguntada per aquesta qüestió, ha estat especialment cauta. Ha deixat de manifest que no pot parlar ni del seu examic ni del marit d'aquest per una raó de pes. I té a veure amb la justícia.

Muntatge de fotos de primer pla de Kiko Hernández i el seu amic, Fran Antón
Belén Rodríguez va parlar del famós enllaç | España Diario

Belén Rodríguez explica el motiu pel qual no pot opinar d'Hernández ni de la seva parella

Belén Rodríguez va ser durant molts anys una de les millors amigues de Kiko, fins i tot la seva confident. Tant és així que ell la va cuidar a casa seva quan ella va tenir un accident que li impedia caminar. No obstant això, aquesta relació va saltar pels aires quan va sortir a la llum una suposada deslleialtat d'ella.

A Sálvame es va revelar que la col·laboradora havia estat explicant que havia deixat diners a Hernández. Encara més, fins i tot va poder donar detalls que no eren certs sobre aquest préstec. Aleshores, quan el madrileny se'n va assabentar, va voler trencar la seva amistat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Belén va quedar en qüestionament per això i per altres suposades deslleialtats a les Campos. Així, va sorgir una guerra crua entre ella, el seu examic i la productora La Fábrica de la Tele, que li va fer diversos seguiments que la van molestar. Fins a tal punt va arribar la situació que la col·laboradora no va dubtar a acudir a la justícia i ara el cas és a les mans d'aquesta.

Rodríguez coneix molt bé la televisió i sap que hi ha interès per conèixer la seva opinió sobre la boda de Kiko i tot el que hi ha passat. Per això, ha acceptat que a Fiesta, on treballa, li hagin preguntat per aquest assumpte. Tanmateix, ha deixat clar que no podia comentar res de l'enllaç ni dels nuvis per una raó.

Les seves paraules exactes han estat aquestes: “No en puc parlar, ja ho sabeu. No puc parlar ni d'aquest ni d'altres temes relacionats perquè tot està judicialitzat”.

Sí, ha de callar per no afectar la demanda que ha interposat contra Kiko i l'esmentada productora. Demanda que va fer fa mesos, tal com va reconèixer llavors a Fiesta, després de sentir que “amb mi s'han vulnerat tots els drets. Aleshores, he recorregut a la justícia, que m'empara i a la qual respecto moltíssim”.

“Estaré en silenci fins que ella em digui que he de parlar i parlaré”, afegia.

Captura de 'Supervivientes' amb Belén Rodríguez al plató amb cara de sorpresa
Belén Rodríguez ha de romandre callada sobre el seu examic per no afectar la demanda que li ha interposat | Mediaset

Belén Rodríguez fa unes declaracions que de ben segur provocaran reaccions

Belén Rodríguez ha deixat de manifest que per temes judicials ha de callar i no comentar res relacionat amb Kiko. Encara que això no li ha impedit fer unes declaracions indirectes sobre la boda que de segur que no agraden a aquell. I és que ha dit: “Encara que pogués parlar, ni aquest és el meu circ ni aquests són els meus micos”.

“És un tema molt llunyà a la meva vida”, va assenyalar.

Belén Rodríguez al plató del 'Deluxe' seria
Belén Rodríguez ha deixat clar que ja no l'afecta res relacionat amb ell | Mediaset

Alhora, ha confessat que, quan el veu a ell a la televisió, ni s'emociona ni li venen els bons records viscuts junts. Ha passat pàgina totalment: “No sento res i no és que m'estigui fent la dura. Tinc a la meva vida moltes coses més importants”.

“No en parlo ni en privat, és que no m'interessa gens. I, a ell, tant em fa el que el remogui o el deixi de remoure”.