Primer pla de Tony Spina amb el rostre molt seriós

Mor el pare de Tony Spina: què ha passat i com es troba la família

Tony Spina ha comunicat la trista notícia a Instagram

Tony Spina, conegut per participar en diversos programes de Telecinco, ha anunciat una trista notícia a través del seu compte d'Instagram. Ha estat un temps absent i ha volgut explicar el motiu davant dels seguidors: el seu pare ha mort. Segons explica, gaudien d'una relació especial i eren grans amics, per això aquest cop suposa un dol inexplicable.

Tony Spina està de plena actualitat perquè la seva xicota, la famosa Marta Peñate, ha tornat a la petita pantalla. Ha fitxat com a col·laboradora dels debats de Gran Hermano VIP. En la darrera aparició es va mostrar molt afectada i ara ha sortit la llum el veritable motiu del seu estat d'ànim.

Captura de Tony Spina i Marta Peñate mirant-se mútuament al programa 'Vaya vacaciones' de Telecinco
Tony Spina és nuvi de Marta Peñate | Mediaset

Tony no esperava perdre el seu pare, segons la revista Lecturas tot ha passat de “forma sobtada”. L'antic tronista de Mujeres y Hombres y Viceversa ha explicat què ha passat. “En aquests dies he estat desconnectat, la raó ha estat la mort del meu pare”, ha començat dient.

Tony sempre ha intentat protegir la seva família, tot i que ell és un rostre mediàtic. Tot i això, el clan està molt afectat i ha volgut tenir un gest per millorar els ànims. Estarà al costat de la seva mare, que encara ha d'assimilar el que ha passat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Tony Spina dona explicacions

Tony ha escrit un bonic text de comiat per deixar clar que no només ha perdut el seu progenitor, també el seu gran company. “No només era un pare, també era el meu millor amic. Treia la meva millor versió, ens donava alegria a tots i cada dia ens treia un somriure perquè eres l'alegria en persona”.

Tony Spina prenent alguna cosa en una terrassa d'un bar amb el pare i la Marta Peñate
Tony Spina ajudarà la família | Europa Press

Tot ha passat de cop i volta i la família encara ha d'assumir els fets, Spina no se separarà dels seus en aquest moment tan delicat. Les seves paraules han sorprès força, perquè sempre ha estat reservat amb els seus sentiments.

“Has marxat jove, als 62 anys, però no te n'has anat del tot perquè sempre estaràs al meu costat i seguiràs vivint amb mi. Et recordaré cada dia de la meva vida, descansa en pau, papi”.

Makoke parlant al plató de 'L'última nit' amb rostre neutre
Makoke guarda un bon record de Tony Spina | Mediaset

Tony va guanyar molta repercussió mediàtica arran de la seva relació amb Makoke, exdona de Kiko Matamoros. Van estar junts a Gran Hermano VIP i després del concurs van iniciar un festeig breu i intens.