Pablo Urdangarin somrient en primer pla

Pablo Urdangarin canvia de vida: necessitarà més diners per mantenir-se

Pablo Urdangarin canvia de residència a Barcelona

Pablo Urdangarin, de 22 anys, és, sens dubte, el fill més mediàtic d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina. El noi ha demostrat que no té cap inconvenient a parlar amb els mitjans de comunicació. Això sí, els micròfons i les càmeres no han aconseguit desviar-lo de la seva prioritat principal: la seva carrera esportiva

Pablo està en una etapa de molts canvis. Després d'haver-se mudat recentment a Barcelona, el jove s'ha hagut d'embarcar de nou en el procés d'una mudança. Segons ha transcendit, el fill de la infanta Cristina ha triat un luxós pis a la zona de Pedralbes, on el lloguer no està a l'abast de tothom.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Pablo Urdangarin canvia de casa a Barcelona

Va ser fa uns mesos que vam conèixer que el fill de la infanta Cristina s'havia independitzat i s'havia instal·lat a Barcelona, concretament al barri de Sant Joan Despí. En aquell moment, el jove estava pagant uns 1300 euros pel lloguer del fantàstic dúplex on vivia.

No obstant això, com avança Silvia Tulúes per a Vanitatis, el jove ha canviat de zona i de casa i s'ha mudat a Pedralbes, el barri de la seva infància.

Aquest canvi vindria motivat pels nous esdeveniments que han sorgit. Entre ells, el noi ha canviat del Barça al Granollers. Però, a més, els seus antics companys de pis també haurien canviat d'equip en fitxar per altres que no són a Barcelona.

Pablo Urdangarin amb ulleres a l'aeroport de Barcelona amb un micròfon perquè conteste
Pablo Urdangarin torna al barri de la seva infància a Barcelona | Europa Press

Per aquesta mateixa raó, el noi s'ha mudat a un nou barri en un espectacular habitatge molt més car que l'anterior. Es tractaria d'una casa de 150 metres quadrats que es troben repartits en tres habitacions, amb dos banys i una àmplia cuina.

Tal com hem dit, aquest habitatge es troba al barri de Pedralbes. Aquest és un lloc molt significatiu per a Pablo, ja que va ser allà on va passar gran part de la seva infància.

Es tracta d'una zona residencial molt més cara i on el lloguer podria assolir els 2500 euros. Una pujada més que considerable tenint en compte la quantitat que Pablo pagava abans pel lloguer.

A més a més, aquest immoble es troba molt proper a uns dels hotels on se sol allotjar la seva mare cada vegada que va a Barcelona. I és que recordem que sembla que per al jove és molt important la família i mantenir-hi un vincle fort i estret.

Pablo Urdangarin, a prop dels seus a la seva nova casa a Pedralbes

De moment viu sol, encara que és més que probable que pròximament visqui amb companys o amics per repartir així la despesa de l'habitatge. Fins que trobi nous companys, la seva xicota, Johanna Zott passa molt de temps amb ell a la nova casa.

Imatge de Pablo Urdangarin dins una porteria mirant a càmera
De moment, Pablo viurà sol a la seva nova casa | GTRES

La relació sembla continuar vent en popa després d'haver passat un estiu molt especial on l'amor ha triomfat de ple.

Malgrat que una mudança sempre és un motiu d'estrès i, fins i tot, pot suposar un autèntic maldecap, la veritat és que Pablo estarà molt content per instal·lar-se en aquesta nova zona. El jove coneix bé el barri i compta amb grans amics, per això estem segurs que se sentirà com a casa.