Primer pla de Kiko Hernández plorant al plató de ‘Sálvame’

El secret de Kiko Hernández veu la llum: quan tindrà un fill amb Fran Antón

Kiko Hernández ha confirmat que ampliarà la família el 2024

Kiko Hernández ha celebrat un casament amb magnificència a Melilla. Després de dos anys al costat de Fran Antón, ha passat per l'altar per formalitzar la relació. Hernández ha experimentat un gran canvi i els seus secrets han anat veient la llum a poc a poc.

Kiko Hernández, abans de l'esdeveniment, va revelar que li havia posat els cognoms de Fran a les filles, les bessones Abril i Jimena. També va reconèixer que tenia plans d'ampliar la família, però no va donar cap data exacta i aquesta dada ja està confirmada. El periodista i reporter Kike Calleja ha revelat a Fiesta: "Vol tenir un fill amb Fran l'any vinent".

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Kiko sempre ha dit que el seu gran projecte a la vida és haver tingut les seves dues filles. Durant els primers anys va ser pare solter i les ha criat amb ajuda de la seva mare, la padrina del casament. Tot i això, ara se sent més acompanyat que mai i considera que ha arribat el moment de fer un pas més al costat de Fran.

Muntatge en primer pla de Kiko Hernández i Fran Antón
Kiko Hernández està molt enamorat | E-Noticies

Kiko sempre ha estat molt reservat amb la seva vida privada, però ara se sent segur i cada cop dona dades més exactes. L'última cosa que ha fet ha estat confirmar als 400 convidats del seu enllaç que tornarà a ser pare. És una cosa que ja va explicar durant una de les seves entrevistes a Sálvame, però ara ha concretat el moment: passarà quan s'acabi el 2023.

Kiko Hernández revela noves dades sobre la seva vida amb Fran Antón

Kiko ha estat completament sincer amb els convidats del seu casament. Ha reconegut que d'aquí poc ampliarà la família amb Fran. L'actor continua apostant per una posició discreta, tot i que ha participat en l'exclusiva.

Primer pla Fran Antón amb rostre serio
Fran Antón és el protagnista del moment | @franantonlopez, Instagram

Hernández ha decidit requisar els telèfons mòbils dels familiars i amics. Està en joc una entrevista amb la seva revista de capçalera i no vol córrer cap perill. Aquesta decisió ha cridat molt l'atenció perquè ell ha estat el primer a criticar Belén Esteban, que va fer el mateix quan es va casar amb Miguel Marcos.

Fran Antón ha esdevingut una persona molt especial per a tota la família d'Hernández. Està molt integrat i s'ha guanyat la confiança de les filles, per això les petites juguen un paper tan especial. Ben aviat tindran un nou germanet o germaneta, cosa que el col·laborador ja va explicar a Viernes Deluxe.

Primer pla de Kiko Hernández parlant a càmera amb el rostre seriós a 'Sálvame'
Kiko Hernández ha celebrat el casament a Melilla | Mediaset

Marta López li va preguntar pel mètode que seguiria i Hernández va insinuar que optarien per una gestació subrogada. Tot i això, el procés està en una fase molt inicial i cal esperar per veure com es desenvolupa.