Muntatge de fotos de Belén Esteban al costat de Jesulín d'Ubrique en primer pla amb la cara trista i el fons desenfocat de 'Ni que anéssim'

GENT

Belén Esteban ho confirma: Jesulín de Ubrique ha trencat una relació important

Belén Esteban deixa anar una bomba sobre Jesulín de Ubrique i deixa a tots impactats a 'Ni que fuéramos'


Belén Esteban ha deixat anar una nova bomba a Ni que fuéramos, i és que la de Paracuellos ha explicat que Jesulín de Ubrique ha trencat una relació important.

Ha estat parlant del conegut empresari José Luis 'El Turronero', quan Belén Esteban ha explicat que tenia un gran vincle amb Jesulín. Una amistat que avui dia estaria completament trencada.

"Quan jo estava amb aquesta persona, hi havia una amistat molt gran", ha explicat. "Tant és així, que a la comunió del seu fill, jo estava embarassada i vaig anar amb panxa", compartia amb els seus companys de Ni que fuéramos.

Captura dels col·laboradors de 'Ni que fuéramos' asseguts en una taula rodona durant l'estrena del programa

"El conec fa 26 anys i, quan va passar el que va passar, jo sempre he rebut una trucada preguntant-me com estava", assegura Belén Esteban.

Una relació que, segons sembla, s'ha consolidat amb el pas del temps. Tot al contrari del que va passar amb Jesulín de Ubrique.

I és que tot sorgia arran de la imputació de María José Campanario i la seva mare per un suposat frau relacionat amb les pensions per incapacitat.

Belén Esteban parla sobre la ruptura de Jesulín de Ubrique

Un assumpte, en què també es veia esquitxat 'El Turronero' i que creava una profunda bretxa en la seva relació.

"Va ser imputat en el cas Karlos'", ha explicat María Patiño. "Va demanar perdó i li van abaixar la condemna".

Per això, l'empresari va trencar la seva relació amb Jesulín i María José Campanario. És més, el mateix José Luis s'acostava en una festa i informava Belén Esteban que ja no tenia cap relació amb ells.

Primer pla d''el Torronero' d'Ubrique parlant amb la premsa en un photocall

"Es va acostar molt afectuós a Belén, i ens va dir que les dues persones que més desagraïdes havien estat amb ell van ser Jesulín i María José", ha revelat Patiño. "No es parla amb ells".

De la mateixa manera, sembla que 'El Turronero' va ser qui va intervenir per trobar una tercera persona i ajudar a donar la invalidesa a la mare de Campanario. D'aquí que tots sortissin esquitxats per l'assumpte.

"Li va dir a Belén: 'jo a tu t'estimo, però amb ells no vull res'", ha destapat la presentadora de Ni que fuéramos.

De la mateixa manera, han destacat que les festes del 'Turronero' són molt conegudes, i convida sempre els famosos no per premsa, sinó perquè els coneix.

"A mi i al meu marit sempre ens ha convidat, però no hi vaig perquè no vull que li senti malament a ningú d'Ambiciones", ha confessat Esteban.

"Hi ha gent de la família que l'estimen molt a ell", ha destacat Belén sobre aquesta amistat.

➡️ Gent

Més notícies: