Fotomuntatge amb una imatge de fons d''El tros' de TV3 i al capdavant Anna Simon i un emoji amb cara trista
GENT

L'audiència de TV3 dona un cop dur a 'El Tros', el programa d'Anna Simón

El programa d'Anna Simón a TV3 no acaba de convèncer els espectadors de la televisió pública de Catalunya

Anna Simón no està rebent el millor feedback amb el seu nou programa a TV3, El Tros. El nou programa de la catalana sembla no convèncer l'audiència que torna a donar una altra garrotada al concurs de TV3.

A diferència de la setmana passada, El Tros ha tornat a patir una caiguda d'audiències important. Tal com apunta Rocco Steinhäuser al compte de X, aquesta setmana el programa d'Anna Simón no ha aconseguit superar el 7,2% de share, atrapant només 185 mil espectadors. D'aquesta manera, El Tros ha caigut en tres punts respecte a la setmana passada, on va tenir una quota de pantalla del 10,2%.

La corba d'audiències del programa d'Anna Simón sembla que es manté estable malgrat les irregularitats, pel que fa a la quota de pantalla. Tot i això, la fugida d'espectadors és considerable. I és que al TN Vespre, atrapava ahir uns 453 mil espectadors, de manera que 335 mil espectadors van canviar de cadena en acabar l'informatiu de TV3.

Anna Simón, Miquel Montoro i Marina Pifarré posant somrient com a presentadora i jurat d'El Tros de TV3

Tal com explicava Rocco Steinhäuser, les poblacions catalanes de menys de deu mil habitants són les que més fidelitat rendeixen a El Tros d'Anna Simón. Tot i això, aquesta audiència no és suficient per fer que el concurs de TV3 triomfi.

'El Tros' continua sense aconseguir superar el seu màxim competidor

El concurs d'Antena 3, L'1%, continua mantenint-se líder de la nit dels dimecres, amb un 12,8% de share i 151 mil espectadors. El programa presentat per Arturo Valls, ha aconseguit setmana rere setmana imposar-se a TV3, La 1 i Telecinco, els seus màxims competidors.

Aquest dimecres, La 1 estrenava la setena temporada de Lazos de Sangre, amb un documental i un debat sobre Francisco Rivera, “Paquirri”. Tot i això, Lazos de Sangre, presentat per Jordi González, no aconseguia superar el 3,8% de share a Catalunya, encara que a la resta d'Espanya va aconseguir un 7,7% de quota de pantalla.

Captura de Jordi González com a presentador de Llaços de Sang

Per la seva banda, el tercer episodi d'El Marqués, la sèrie de la productora d'Ana Rosa Quintana que reprodueix el crim dels Galindos, manté les dades. La sèrie de Telecinco aconseguia atrapar 994 mil espectadors, és a dir, un 10,3% de quota de pantalla a Catalunya.

➡️ Gent

Més notícies: