Muntatge de Jordi González amb un interrogant i una cara de sorpresa
GENT

L'edat que té ara mateix Jordi González sorprèn més d'un

L'edat de Jordi González ha deixat tots bocabadats després de l'estrena de la setena temporada de 'Lazos de Sangre'

Jordi González ha tornat a ser notícia després de presentar, aquest dimecres passat, el primer capítol de la setena temporada de Lazos de Sangre, programa que condueix des del 2023.

Jordi González és una de les cares més conegudes de la televisió, ja que ha mantingut una presència constant al panorama televisiu. Tot i això, la seva aparença i energia han portat molts a subestimar quants anys té realment. I és que amb la seva llarga carrera i vida personal, la seva veritable edat ha deixat més d'un bocabadat.

Captura de Jordi González com a presentador de Llaços de Sang

L'edat de Jordi González i la seva trajectòria professional

Encara que no ho sembli, Jordi González està a punt de fer 63 anys. El periodista va néixer el 26 de setembre del 1961, al barri del Guinardó de Barcelona. Allí va viure els seus primers anys, on va estudiar Ciències de la Comunicació i Filosofia de manera simultània.

Tot i això, amb 17 anys, Jordi González va descobrir la ràdio i va començar a treballar a Ràdio Popular, a Reus, tot i que un any més tard va començar a treballar a Cadena SER. El periodista durant els seus anys de ràdio va treballar a Ràdio Barcelona, Catalunya Ràdio, Ràdio Salut, RNE o RAC1.

Amb 27 anys, Jordi González fa el salt a TVE Catalunya, amb el programa La palmera. Tot i això, un any més tard, Jordi González passa a presentar el programa 3x4 en substitució d'Isabel Gemio. Després de passar per TVE Catalunya, Jordi González va treballar per a Antena 3, Canal Sur Televisión —on va guanyar un Premi Ondas— o TV3.

Primer pla de Jordi González

El 1997, el català marxa de TV3 per substituir Xavier Sardà al programa Moros y Cristianos, de Telecinco. Va ser amb aquest format amb el qual va guanyar un premi Guiness, ja que va fer una marató de 24 hores del programa.

El 2004 va començar a conduir realities, presentant a Telecinco la primera edició de La casa de tu vida. A més, es va encarregar també de dirigir el debat dominical de la sisena edició de Gran Hermano. Des de llavors, Jordi González es va mantenir més de 17 anys vinculat a Telecinco.

El 2023, el periodista va fer el salt a TVE per presentar la sisena edició de Lazos de Sangre, on es manté avui dia. I és que dimecres passat Jordi González dirigia el primer programa de la setena temporada, dedicat a Francisco Rivera, “Paquirri”.

➡️ Gent

Més notícies: