Muntatge de Paquirri somrient amb una jaqueta vermella, Fran Rivera seriós amb jaqueta negra i diners amb interrogants
GENT

La família de Fran Rivera destapa qui s'ha quedat amb la fortuna de Paquirri

El 40è aniversari de la mort de Paquirri torna a Fran Rivera l'oportunitat de recuperar allò que li pertany

Aquest any es compleixen 40 anys de la mort de Paquirri a la plaça de toros de Pozoblanco després de rebre una cornada d'Avispado. Un succés que va trencar completament tota la família i que va iniciar una guerra entre Fran Rivera i el clan Pantoja. Els fills que el torero va tenir amb Carmina reclamen a la 'tonadillera' els objectes del seu pare i aquesta sempre va negar tenir-los.

Ara, ha estat l'entorn del torero el que ha descobert tota la veritat. Quatre dècades després, la família de Fran ha destapat que va ser Isabel qui es va quedar amb la fortuna de Paquirri. Una teoria que sempre ha estat en l'aire i que torna a posar la cantant a la diana.

Paquirri somrient mirant cap avall amb un jersei blau

La família de Fran Rivera sap qui es va quedar amb l'herència de Paquirri

Una de les grans incògnites de la premsa rosa és on es troba la fortuna de Paquirri i qui va decidir amagar-la als hereus legítims. Fran Rivera ha lluitat per arribar al fons d'aquesta qüestió i rebre allò que el seu pare els va deixar a ell i a Cayetano. Una guerra sense quarter que el marit de Lourdes Montes arrossega durant anys.

Dilluns passat a Lazos de sangre es va reprendre el tema i per fi va sortir la veritat. La família de Fran va destapar que Isabel Pantoja va ser qui es va quedar amb la fortuna de Paquirri. Una fortuna que no es va repartir entre els seus hereus i que cada cop veuen més complicat poder aconseguir-la.

Captura de Fran Rivera com a convidat de De Divendres a Telecincoo

L'encarregat de posar el focus en la 'tonadillera' va ser el germà de Francisco Rivera 'Paquirri', Antonio Rivera. “Isabel Pantoja es va quedar els capots, les crosses, els vestits…”, va afirmar al programa de TVE. Tant Fran com Cayetano l'únic que reclamen a la cantant són els estris personals del seu pare.

Uns objectes que, avui dia, valen una fortuna, però que per a ells és molt més gran el valor sentimental. Fran és qui més ha lluitat per fer que Isabel compleixi i els doni allò que els pertany. Fins i tot va portar el tema als tribunals que van acabar donant la raó a la família Rivera-Ordóñez.

Muntatge de fotos de primer pla d'Isabel Pantoja amb rostre seriós i Fran Rivera amb rostre somrient

Tanmateix, la cantant mai va complir amb la sentència i va al·legar que aquests vestits van ser sostrets de Cantora després d'un robatori a la finca. “Hauria de repartir-los, perquè estan en un armari guardats”, va apuntar Antonio, revelant que Isabel està mentint.

L'única cosa que Fran Rivera va rebre de Paquirri

Paquirri no només va deixar els seus estris personals, sinó també sense una gran suma de diners que, la majoria, va recalar a Isabel. Van ser al voltant de més de 6 milions d'euros que es van repartir entre la vídua, els fills i la família del torero.

La cantant es va quedar amb el 45 %, mentre que Fran i Cayetano es van haver de repartir un 40 %. L'altre 15 % va ser per al pare de Paquirri i els germans. Aquest repartiment només va ser el començament del gran conflicte entre la família del torero i la 'tonadillera'.

Primer pla d'Isabel Pantoja a la presentació de 'Top Star ¿Cuánto vale tu voz?'

Tot i això, els seus fills continuen reclamant que Isabel compleixi amb l'últim desig del seu marit i procedeixi a donar-los els seus objectes personals. Si bé és cert que en van rebre alguns, molts es van quedar a Cantora.

Va ser Kiko Rivera qui va fer saltar la polèmica amb La herencia envenenada. En aquesta entrevista va arribar a admetre que els vestits del seu pare no havien estat robats i que segueixen a la finca. “Segueixen a la seva habitació, no van ser mai robats”, va assegurar després d'haver-los vist amb els seus propis ulls.

Muntatge d'Isabel Pantoja somrient amb els cabells recollits i brusa de colors i Fran Rivera somrient en vestit gris

De fet, segons va explicar, va ser això el que va provocar que el DJ obrís els ulls i decidís trencar tota relació amb la seva mare. “És una cosa que no puc perdonar i no penso oblidar. La meva mare no va estar a l'altura”, va sentenciar.

Així les coses, després de l'emissió de Lazos de sangre, el malson d'Isabel torna i l'assenyala de nou. Va ser ella qui es va quedar amb la fortuna de Paquirri i, de moment, no pensa donar res a la família de Fran Rivera.

➡️ Gent

Més notícies: