Muntatge de María Verdoy parlant amb tirants negres, Alejandro Albalá parlant amb una samarreta negra i un emoji de banyes
GENT

María Verdoy descobreix la infidelitat que ha canviat la vida d'Alejandro Albalá

María Verdoy ha aconseguit que Alejandro Albalá se sinceri davant les càmeres sobre la infidelitat de la seva exparella

María Verdoy ha comptat al nou plató de Socialité Club amb la presència d'Alejandro Albalá. El que va ser parella d'Isa Pantoja ha contestat totes i cadascuna de les preguntes de la presentadora de Telecinco. Una entrevista en què també s'ha referit a una altra de les seves ex, Sofía Suescun, de qui precisament no guarda un bon record.

"A Isa li guardo afecte, però a Sofía no, res, és com si no hagués existit a la meva vida", explicava Albalá a María Verdoy. El jove aclaria que aquesta situació era perquè amb Isa va compartir gairebé cinc anys i amb Sofía només un.

Captura de María Verdoy amb Alejandro Albalá a Socialité Club

La presentadora de l'espai de Divinity va voler saber-ne més i va preguntar a Alejandro si aquestes paraules eren fruit del dolor. "Hi ha al darrere alguna infidelitat?". Aleshores el santanderí reconeixia que "va sortir una infidelitat" amb un famós col·laborador de televisió quan ells eren parella.

María Verdoy ha comptat amb la presència d'Alejandro Albalá a Socialité Club

Tot i això, assegurava no tenir detalls del que havia passat. "No sé si això va ser veritat o va ser mentida, no sé per què em passa això amb ella, però és que no em produeix res".

Mentrestant, Sofía Suescun confirmava fa pocs dies que es va besar amb el seu excompany, Logan Sampedro, quan va participar a Supervivientes. Aleshores ella tenia una relació amb Alejandro Albalá, que es va allunyar totalment del focus mediàtic i va passar a regentar el seu propi estanc al madrileny barri de Carabanchel.

Muntatge d'Alejandro Albalá seriós amb una samarreta negra, Sofia Suescun somrient amb tirants negres i els llavis granats i un cor trencat

El que va ser xicor de Sofía Suescun va invertir en el negoci esmentat els diners obtinguts després de participar en Supervivientes i GH Dúo. Tot i això, després d'un temps allunyat dels focus, Albalá s'ha posat davant de les càmeres com a convidat de Socialité Club.

"Jo també era molt jove, estava perdut, no sabia molt bé... És una persona que sento que gairebé no conec", deixava caure Alejandro sobre l'actual parella de Kiko Jiménez.

L'exparella de Sofía Suescun no en guarda gaire bon record

Albalá va protagonitzar amb Sofía sonats nus a les xarxes socials. Després el seu amor es va trencar, no sense tornar abans de manera intermitent.

A Mujeres y Hombres y Viceversa, espai on va acabar com a assessor de l'amor, va arribar a demanar matrimoni a Sofía. Després de trencar, tots dos van concursar a GH DÚO on van acabar definitivament.

Alejandro Albalá somrient amb samarreta blanca tacada al costat de Sofia Suescun somrient amb els cabells recollits i samarreta ratllada blanca i negra

Avui dia Albalá ha reconegut que no li va malament amb la seva vida com a expenedor. Preguntat per Maria Verdoy si guanyava més amb les exclusives d'abans, ell assenyalava que totes dues són molt bones maneres per guanyar-se la vida.

➡️ Gent

Més notícies: