La imatge mostra un collage de Alejandra Rubio, Carlo Costanzia i Diego Arrabal i una il·lustració. A l'esquerra, hi ha Alejandra amb cabell llarg i castany clar, usant un collaret daurat. Al centre, hi ha Carlo amb una gorra negra de la marca "The North Face" i una dessuadora amb caputxa grisa. A la dreta, en un cercle vermell, hi ha Diego amb barba i cabell curt, vestit amb una jaqueta de mezclilla. A la part inferior dreta, hi ha una il·lustració duna parella d?esquena, amb l?home vestit de vestit negre i la dona amb un vestit de Novia blanc, sostenint un ram de flors. El fons de la imatge és borrós, destacant les persones en primer pla.
GENT

Diego Arrabal dona l'última hora sobre el casament d'Alejandra Rubio i Carlo Costanzia

Diego Arrabal està segur de si Alejandra Rubio i Carlo Costanzia contrauran matrimoni en un futur

Alejandra Rubio i Carlo Costanzia es convertiran en pares el pròxim mes de desembre. La parella anunciava la bona notícia dimecres passat a la portada d'una coneguda revista. Una informació després de la qual Diego Arrabal s'ha fet ressò relacionant-la amb el possible casament dels joves.

Arrabal, a través del seu canal de YouTube, ha parlat de l'exclusiva que Alejandra Rubio i Carlo Costanzia han fet sobre l'embaràs. També ha avançat que la parella, així com molts dels seus familiars, es veuran beneficiats econòmicament del naixement del futur nadó.

Carlo Costanzia i Alejandra Rubio, amb rostre neutre, passejant pel carrer

Precisament un dels parents d'Alejandra, la seva tieta Carmen Borrego, responia les preguntes sobre l'embaràs de la protagonista de la notícia. La filla de María Teresa Campos apareixia a la gala dels Beef Awards a Madrid, i se sincerava sobre els possibles plans de casament de la parella.

Diego Arrabal posa data al futur casament de Carlo Costanzia i Alejandra Rubio

"Ha confirmat que Alejandra Rubio es casarà o abans de tenir el nadó o just després". Aquestes eren les paraules de Arrabal sobre les declaracions de Carmen Borrego. Precisament, si es produeix aquest enllaç, seria el moment de més interès informatiu per a la premsa.

Una ocasió que suposaria la trobada entre Mar Flores, mare de Carlo Costanzia, i de Terelu, mare d'Alejandra.

Carmen Borrego ja avançava a Así es la vida que s'havia pres molt bé la bona nova. Molt feliç amb el fet de ser tieta àvia, reconeixia que la seva neboda "sempre" ha volgut ser mare. A més, avançava que Rubio serà una "madrassa", tot i que reconeixia que ara mateix està "nerviosa" pel seu futur més immediat.

És possible que a Alejandra no li hagi agradat del tot que la seva tieta parli obertament del seu embaràs o el seu possible casament. Amb tot, Carmen ha defensat la seva neboda en tot moment de les crítiques.

La tieta d'Alejandra Rubio no ha tingut objeccions a parlar de l'embaràs

“Alejandra és més forta i madura del que molts pensen. Tot i sentir por, està preparada per ser mare i assumir aquesta nova etapa de la seva vida”, ha declarat.

Durant l'emissió del programa de Telecinco, Carmen Borrego va parlar de la felicitat que sent per l'arribada del nou membre de la família. "Sempre és motiu d'alegria, especialment quan hi ha tant d'amor i quan la parella està enamorada", va assegurar Borrego valorant l'enllaç afectiu que uneix Alejandra i Carlo.

Captura de Carmen Borrego parlant sobre Alejandra Rubio a 'Así es la vida'

Borrego no es va oblidar de la seva mare, María Teresa Campos: “La meva mare sempre va desitjar ser besàvia. Aquesta notícia li hauria fet immensament feliç”, va afirmar emocionada. Un moment en què a més va recordar com la María Teresa gaudia de la família i s'hauria pres aquest embaràs com una benedicció.

➡️ Gent

Més notícies: