Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio Tejado amb rostre seriós i María del Monte també amb rostre seriós

GENT

Antonio Tejado protagonitza el retrobament més esperat lluny de María del Monte

Antonio Tejado, nebot de María del Monte, ha viscut un esperat retrobament després de sortir de la presó

El passat 20 de maig, el jutge li va concedir la llibertat sense fiança a Antonio Tejado i als altres cinc detinguts pel robatori que va patir María del Monte. Des d'aleshores, l'excol·laborador de televisió ha intentat per tots els mitjans portar un perfil baix.

Tot i això, aquest cap de setmana han sortit a la llum unes imatges d'allò més reveladores. Tot i que la relació amb la seva tieta està passant per un dels seus pitjors moments, el sevillà ha tingut l'oportunitat de retrobar-se amb algú molt especial per a ell: la seva filla.

Antonio Tejado seriós amb ulleres de sol i samarreta negra

Una trobada que s'ha produït dies després que Alba Muñoz assegurés a De Viernes! que el seu exmarit no havia vist la petita Emma després de sortir de la presó. A més, aquell dia, també va confirmar que no havia felicitat la menor pel seu 11è aniversari.

Però ara, i després de tres mesos sense veure la seva filla, Antonio Tejado ha tingut l'oportunitat d'estar amb la petita. Cita a la qual el sevillà ha acudit amb Samara, la seva actual parella sentimental.

Segons veiem a les imatges que ha compartit Chance, el nebot de María del Monte no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de brindar-li a la menor tota mena de regals. I tot després d'haver passat una tarda agradable visitant diverses botigues de moda.

Fotografia de Samara, la Novia d'Antonio Tejado, portant ulleres al cap, de costat però voltejada mirant cap a la càmera i amb bosses de compres de roba a les mans

Antonio Tejado es retroba amb la seva filla després de sortir de la presó

Antonio Tejado s'ha convertit en una de les persones més perseguides pels mitjans de comunicació des que va sortir de la presó. I podria ser un dels motius que li ha impedit fer vida normal amb la seva filla.

Però aquest cap de setmana, i després de tres mesos sense veure la menor, el nebot de María del Monte ha pogut passar la tarda amb ella i la seva parella actual.

Tot i això, quan aquest retrobament ha arribat al seu final, Antonio Tejado ha evitat per tots els mitjans coincidir amb Alba Muñoz. Segons ha transcendit, ha estat Samira la que ha acompanyat la petita des de la casa del seu pare fins al cotxe de la seva mare.

Una decisió que, segons sembla, ha pres després de conèixer les últimes declaracions que va fer la seva exdona al plató de De Viernes!. Tal com va confessar ella mateixa, el seu matrimoni va estar marcat per les infidelitats i les faltes de respecte portades a terme pel sevillà.

Muntatge d'Antonio Tejado amb cara de llàstima a la televisió i María del Monte somrient cap al costat contrari, tots dos separats per una bretxa negra al mig

Però, malgrat aquestes dures paraules, Antonio Tejado ha aconseguit que el vincle amb la seva filla no s'hagi vist afectat. Tot i això, des que va sortir a la llum la seva presumpta implicació en el robatori que van patir María del Monte i la seva dona, la relació amb la seva tieta s'ha vist greument afectada.

Tant és així que, durant tot aquest temps, la cantant ha decidit no defensar públicament el seu nebot i deixar que la justícia aclareixi què va passar realment aquell fatídic dia. Postura que no li va agradar gens a la mare de l'acusat.

A més, després que el jutge li va concedir la llibertat sense fiança a Antonio Tejado, Inmaculada Casal no va tenir objeccions a l'hora de mostrar com se sent en públic.

“Respecte a la decisió judicial, sabia que sortirien en llibertat amb càrrecs en espera de judici. Tinc por perquè saben qui soc, on visc, quina és la meva família, on surto, a quina hora surto…”, va assegurar la dona de María del Monte al seu programa de Canal Sur.

➡️ Gent

Més notícies: