Muntatge de fotos de primer pla de Gloria Camila Ortega amb rostre neutre i Fidel Albiac amb rostre somrient

GENT

La filla de José Ortega Cano sorprèn amb un contundent missatge per a Fidel Albiac

Gloria Camila reapareix després de la seva operació de pit i dedica unes inesperades paraules a Fidel Albiac

Després de diverses setmanes de repòs per la seva última operació estètica, Gloria Camila ha reaparegut aquest diumenge, 9 de juny, a un conegut local del centre de Madrid. Lloc on ha acudit per celebrar l'aniversari d'un dels seus grans amics.

Com era d'esperar, els mitjans de comunicació no han deixat passar aquesta ocasió per preguntar a la filla de José Ortega Cano per totes les novetats relacionades amb la seva família. Moment en què la jove ha volgut enviar-li un clar missatge a Fidel Albiac.

Primer pla de Rocío Carrasco i Fidel Albiac agafats de la mà

Segons va transcendir a principis d'abril, Rociíto i el cunyat de Gloria Camila es tornaran a casar aquest any per l'església. I encara que des d'aleshores no s'ha tornat a saber res, ja han assegurat que aquest esdeveniment tindrà lloc a la tardor i que coincidirà amb el seu 25è aniversari.

Ara, i després de conèixer les últimes dades sobre el casament de Rocío i Fidel Albiac, la filla de José Ortega Cano no ha tingut cap problema a pronunciar-se sobre el tema. Tot i que actualment no manté cap mena de relació amb el matrimoni, Gloria Camila ha assegurat que està molt contenta per ells.

“Jo me n'alegro, sempre ho he dit. A mi les bodes m'encanten i desitjo el bé a tothom, de debò”. A més, la influencer no ha volgut deixar passar l'ocasió per enviar-li una indirecta a la seva actual parella sentimental: “Jo espero casar-me també algun dia, a veure si David s'agenolla”.

Imatge de Gloria Camila responent a la premsa

La filla de José Ortega Cano desitja tot el millor a Rociíto i Fidel Albiac

Durant la seva primera reaparició pública després de sotmetre's a la seva última operació de pit, la filla de José Ortega Cano ha volgut enviar-li un nou missatge a Fidel Albiac. Tot i la nul·la relació que mantenen actualment, Gloria Camila ha assegurat que s'alegra molt pel seu casament amb Rocío Carrasco.

A més, no ha tingut cap problema a respondre altres qüestions relacionades amb la seva família. Entre elles, el darrer problema legal en què s'ha vist embolicat el seu germà. Tal com va transcendir fa uns dies, José Fernando i el seu cosí van acudir al Jutjat de Primera Instància i Instrucció Núm. 3 de Madrid després de ser acusats per un presumpte delicte d'estafa.

Primer pla de José Fernando Ortega seriós amb una gorra i un auricular a l'orella

Ara, encara que no ha pogut amagar la preocupació pel seu germà, la filla de José Ortega Cano ha assegurat que ha estat molt centrada en la seva recuperació. Motiu pel qual no està al corrent de tot el que s'ha dit als mitjans de comunicació.

“Estic recuperant-me i gairebé no veig la tele. He estat estudiant i he fet exàmens que tenia pendents, però ell ho ha dit i Paco ho ha dit també. S'ha aclarit el tema, a més, està en procés judicial i bé… Són coses que passen a la vida”, va explicar.

Tot i això, quan el reporter de Chance li ha preguntat per la delicada situació que està vivint Amador Mohedano, la filla de José Ortega ha optat per ser molt més prudent.

Tant és així que la influencer s'ha negat a respondre totes les qüestions relacionades amb la subhasta de la finca Los Naranjos “perquè no és coneixedora de res”. “No he estat ni present ni parlant-ho, però jo envio petons i salut per a tothom que és l'important”, ha afegit a continuació.

➡️ Gent

Més notícies: