Muntatge d'Aida Oset i Ivan Benet amb TV3 de fons

GENT

Qui és la parella d'Aida Oset, actriu d'‘El Cor de la Ciutat’: un famós de TV3

Aida Oset i la seva coneguda parella, amb qui té una filla, van coincidir en una sèrie de TV3 l'any 2021

Aida Oset sempre serà recordada a TV3 per interpretar Eli a El cor de la ciutat i posteriorment protagonitzant la sèrie Moebius, estrenada el 2021 a la cadena catalana. Amb una carrera que abasta televisió, teatre i cinema, Oset s'ha destacat per la versatilitat i el carisma a la pantalla.

A Moebius, Aida Oset va compartir feina amb la seva parella i pare de la seva filla Aran, un conegut actor que també va aparèixer en sèries com Ventdelplà. Però qui és aquest famós de TV3 que ha conquerit el cor d'Aida Oset? Parlem ni més ni menys que de l'actor Ivan Benet.

Aida Oset i Ivan Benet Junts

L'actor que ha conquerit Aida Oset

Aida Oset va conèixer Ivan Benet l'any 2017 i des d'aleshores no s'han separat. Des que van iniciar el seu idil·li, és molt habitual veure a les seves xarxes socials imatges junts, sigui de vacances o simplement prenent alguna cosa en una terrassa.

Un any després de començar la seva relació, Aida Oset protagonitzava l'obra de teatre La lleugeresa i altres cançons, dirigida i escrita pel mateix Ivan Benet, juntament amb Víctor Borràs. Tot i això, tots dos han treballat davant de la càmera en diverses ocasions.

Ivan Benet, l'any 2007, apareixia per primera vegada a Ventdeplà, interpretant Esteve Estelrich, un dels nebots de l'advocat David Estelrich, el personatge interpretat per Ramon Madalula. Després ha fet petits papers en sèries de TV3 com Polseres Vermelles o Nit i Dia.

Per la seva banda, Aida Oset va encarnar el paper d'Eli a El cor de la ciutat durant 330 episodis. En acabant va participar en altres sèries de la cadena catalana com Les de l'hoquei o Cites Barcelona.

Tot i això, el 2021, a Aida Oset i a Ivan Benet els va arribar un projecte junts. Moeibus és un thriller que explica la investigació d'una professora de matemàtiques que vol esbrinar les circumstàncies de la mort d'un alumne. En aquesta sèrie, Aida encarna el paper de Mamen, la protagonista, i l'Ivan interpreta Narcís, pare d'un dels alumnes.

Uns mesos després de l'estrena de Moeibus, el novembre del 2021, Aida Oset sorprenia els seus seguidors amb unes imatges en què anunciava que estava embarassada de trenta setmanes. I és que només uns mesos després, el 12 d'abril del 2022, Aida Oset i Ivan Benet donaven la benvinguda a la seva primera filla anomenada Aran.

➡️ Gent

Més notícies: