Primer pla d'Alba Muñoz parlant davant d'un micròfon vermell
GENT

Torna Alba Muñoz, l'exdona d'Antonio Tejado que es va divorciar per un motiu de pes

Després de la posada en llibertat d'Antonio Tejando, Alba Muñoz ha tornat a convertir-se al centre de totes les mirades

Després d'un temps allunyada del focus mediàtic, Alba Muñoz s'ha tornat a convertir en el centre de totes les mirades. Situació que s'ha generat arran de la posada en llibertat sense fiança del seu exmarit, Antonio Tejado.

Des que va posar punt final al seu matrimoni amb l'excol·laborador de televisió, aquesta dona ha intentat per tots els mitjans desvincular-se del pare de la seva filla. Una decisió que va prendre després de posar fi al turment que, segons ella, va viure durant la relació.

Alba Muñoz somrient amb ulleres de sol i una brusa blanca

Però des de dilluns, 20 de maig, Alba Muñoz no ha pogut evitar convertir-se la dona més buscada pels mitjans de comunicació. Tant és així que, només sortir a la llum la posada en llibertat d'Antonio Tejado, Pepe del Real es va posar en contacte amb ella per conèixer la seva opinió.

“No sabia res. M'estic assabentant ara per la trucada. Entenc que m'arribarà alguna informació després”, va assegurar aquell dia al col·laborador de Vamos a Ver.

Primera imatge d'Antonio Tejado després de sortir de la presó

Ara, dos dies després, Alba Muñoz ha reaparegut públicament. Moment que una coneguda agència de notícies ha aprofitat per fer-li algunes preguntes relacionades amb l'excarceració de Tejado.

Tot i això, aquesta dona ha optat per guardar silenci, deixant clar que la seva intenció és seguir mantenint distància amb el pare de la seva filla. Un silenci que molts consideren que té un clar propòsit: vendre'n una exclusiva els pròxims dies.

Alba Muñoz no vol saber res d'Antonio Tejado: totes les claus del seu dolorós divorci

A mitjans de febrer, i després de l'entrada a la presó d'Antonio Tejado, Alba Muñoz va trencar el silenci al plató de ¡De Viernes!. Moment en què va tornar a parlar sobre la relació “tòxica” que, segons ella, va mantenir amb el pare de la seva filla.

Segons va confessar en aquest programa de Telecinco, el matrimoni va estar marcat per les infidelitats i les faltes de respecte. A més, no va tenir objeccions a reconèixer que havia sentit “por” en diverses ocasions per culpa de les addiccions i mals hàbits de l'excol·laborador de televisió:

“Antonio és un fanfarró i no té personalitat, va de dur, però no és ningú[…]No ha estat una relació sana, vaig passar per coses que no hauria d'haver passat”.

Captura d'Alba Muñoz a la promo de De Divendres de Telecinco

Des d'aleshores, Alba Muñoz ha estat en un discret segon pla. Tot i això, aquest dilluns, 20 de maig, el seu nom ha tornat a sortir a la palestra després d'una última hora relacionada amb el seu exmarit.

Segons ha transcendit, després que la Fiscalia de Sevilla sol·licités la llibertat provisional de Tejado sota una fiança de 100.000 euros, finalment ha abandonat la presó de Sevilla 2. Encara que això sí, sense haver de fer front a aquesta quantitat de diners.

El jutge del Jutjat d'Instrucció 16 ha acordat la posada en llibertat sense fiança d'Antonio i dels altres cinc detinguts pel robatori que van patir María del Monte i la seva dona. Tot i això, Juan Gutiérrez Casillas sí que els ha imposat una sèrie de mesures cautelars als acusats.

Després de conèixer tota aquesta informació, Pepe del Real es va posar en contacte amb Alba Muñoz per conèixer la seva opinió sobre això. Però la resposta no va ser la que esperava: “No sabia res. M'estic assabentant ara per la teva trucada”.

A més, també va confirmar que la mare d'Antonio Tejado “ha estat pendent de la nena”. “Li ha trucat i ha estat informant-lo de com estaven les coses”, va explicar al periodista.

Una actitud molt diferent de la que ha mostrat fa tot just unes hores. Tal com ha transcendit, Alba Muñoz s'ha negat a respondre les preguntes que li han fet un equip d'Europa Press.

➡️ Gent

Més notícies: