Muntatge amb un primer pla d'Antonio David Flores i un fons amb diners
GENT

Antonio David Flores torna a triomfar al jutjat i podria guanyar milers d'euros

Antonio David Flores podria embutxacar-se molts diners si aconsegueix vèncer davant la justícia una dels seus grans rivals

Antonio David Flores té bones notícies en relació amb la guerra contra la María Patiño. Fa dos anys, el youtuber va denunciar la comunicadora per un suposat delicte "injúries, calúmnies i obstrucció a la justícia". Per això, si finalment s'alça amb la victòria, es podria arribar a embutxacar una gran suma de diners.

El 2021, l'exguardia civil va perdre la feina dins de la petita pantalla. I tot després del retorn mediàtic de la Rocío Carrasco. A través de la seva docusèrie, l'empresària va narrar alguns dels suposats episodis de maltractaments que hi va viure.

Muntatge d'Antonio David Flores i María Patiño posant somrients a uns photocalls
Antonio David Flores podria guanyar milers d'euros si aconsegueix vèncer a María Patiño davant la justícia | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES

A partir d'aquell moment, la veracitat del testimoni de l'Antonio David Flores va quedar en dubte. Tant és així que en els mesos posteriors, l'excol·laborador de televisió va viure algun episodi incòmode.

El desembre del 2021, els carrers de Màlaga es van despertar plens de cartells protagonitzats pel youtuber. Hi apareixia el rostre del televisiu al costat de la paraula "maltractador". Un fet delictiu que tant la Rocío Flores com el seu pare no van trigar a denunciar públicament.

No obstant això, durant una de les emissions de Socialité, la presentadora va assegurar que havia estat l'Antonio David Flores el que havia col·locat aquests cartells. Segons ella, la finalitat del seu excompany de treball no era cap altra que obtenir més atenció mediàtica.

Primer plànol de María Patiño presentant Socialité a Telecinco aquest diumenge 5 de novembre
Després de no presentar les proves, María Patiño va haver de dipositar milers d'euros al jutjat | Mediaset

Com s'esperava, l'exguàrdia civil no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'acudir davant de la justícia per denunciar aquesta acusació. I encara que la comunicadora sempre va sostenir que tenia en poder seu les proves que demostrarien la seva afirmació, no les va arribar a presentar mai davant la justícia.

Un any després, l'Antonio David Flores i la María Patiño van ser citats en seu judicial per al seu esperat cara a cara. Moment en què el jutge va ordenar a la presentadora pagar una fiança com a compensació per danys. Diners que el youtuber es podria arribar a embutxacar si surt victoriós d'aquesta batalla judicial.

Antonio David Flores es podria embutxacar molts diners si aconsegueix vèncer el seu rival: 120.000 euros

L'Antonio David Flores es podria embutxacar 120.000 euros si aconsegueix convertir-se en el vencedor de la seva última i sonada batalla legal contra Patiño. Fa gairebé un any, aquests dos extraballadors de Telecinco es van veure les cares a la seu judicial per la denúncia que va interposar el youtuber contra la presentadora.

Però després de no presentar les proves que deia tenir al seu poder, el jutge va obligar la comunicadora a dipositar aquesta suma de diners com a fiança. Una mesura que es va negar a pagar, ja que la va catalogar d'“injusta i desproporcionada”.

Tot i això, haurem d'esperar fins que es resolgui aquest conflicte legal per saber si finalment l'Antonio David Flores s'embutxacarà o no aquesta gran quantitat de diners.

Muntatge amb un primer pla d'Antonio David Flores somrient, Rocío Carrasco plorant i un mall d'un jutge
Antonio David Flores torna a vèncer la seva ex davant la justícia | e-noticies.cat, GTRES, Mediaset

Aquesta no és l'única alegria que ha tingut l'exguardia civil els darrers dies. El 28 de novembre passat, el malagueny va tornar a sortir airós de la seva última batalla judicial contra la Rocío Carrasco, tal com va publicar aquell dia el mitjà de comunicació Informalia.

Aquest conflicte va començar el 2017, quan l'hereva universal de 'La Más Grande' va decidir presentar una querella contra l'Antonio David Flores per un suposat delicte de maltractament psicològic.

Al principi, aquesta causa va ser desestimada de manera provisional, però un any després el cas va ser reobert de forma temporal. Moment en què es va acceptar un recurs presentat pel youtuber. Durant aquesta reobertura, el Tribunal Suprem va dictar un nou sobreseïment.

Decisió que va aconseguir allargar el procés durant cinc anys més. Fa uns dies, i després de no poder aportar proves i testimonis nous, l'empresària va tornar a perdre a la seu judicial. Un nou cop que li pot costar una gran quantitat de diners.