Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Flores i la seva gran enemiga, María Patiño
GENT

Antonio David Flores i María Patiño tenen una cosa en comú que es neguen a fer públic

Tot i la seva rivalitat, Antonio David Flores i María Patiño comparteixen molt més del que expliquen

Antonio David Flores i María Patiño tindrien molt més en comú del que ens han fet veure durant tot aquest temps. O això és el que, almenys, ha assegurat Diego Arrabal durant el seu darrer directe a YouTube.

Aquest dimarts, 31 d'octubre, aquest conegut paparazzo ha tornat a sorprendre tots els seus subscriptors amb una nova i inesperada exclusiva. Però en aquesta ocasió ha estat centrada en aquests dos excompanys de feina.

Durant els darrers mesos, Antonio David Flores i María Patiño han estat immersos en una complexa guerra mediàtica. La qual va començar quan Rocío Carrasco va decidir explicar el que va viure, segons ella, al costat del seu exmarit.

Captura de pantalla del canal de YouTube 'Diego Arrabal Paparazzo', amb Diego Arrabal parlant
Diego Arrabal ha dedicat el seu últim directe de YouTube a Antonio David i María Patiño | YouTube, Diego Arrabal Paparazzo

Per això, i després de conèixer tots els atacs que tots dos s'han dedicat públicament, Diego Arrabal ha volgut dedicar-los el darrer directe de YouTube.

Amb el títol "María Patiño i Antonio David Flores comparteixen més del que expliquen", l'excol·laborador de televisió ha revelat una inesperada informació.

I és que, segons ell, la presentadora de Socialité i l'exguardia civil tenen una persona en comú. Cosa que no ha trigat a catalogar com a “sorprenent”.

Antonio David Flores i María Patiño tenen una cosa en comú: Diego Arrabal comparteix les claus

"Tenen una persona en comú", ha assegurat Diego Arrabal al seu canal de YouTube abans de donar més informació sobre això. Segons el comunicador, es tracta d'“una persona que sap molt d'Antonio David Flores per una banda i, de l'altra banda, sap molt de María Patiño”.

La informació que faria servir aquest individu estaria directament relacionada amb la vida privada d'aquests dos coneguts extraballadors de Sálvame.

Abans de compartir amb els seus subscriptors una informació que els "sorprendria", Arrabal ha assegurat que, encara que coneixia aquesta situació des de fa temps, sempre li ha cridat molt l'"atenció":

Muntatge d'Antonio David Flores i María Patiño posant somrients a uns photocalls
Antonio David Flores i María Patiño tenen el mateix fotògraf de capçalera | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES

"Sempre m'ha cridat l'atenció, sobretot quan han tingut les guerres més aferrissades". Ha estat en aquest moment quan el marbellí ha revelat una dada sobre la persona que comparteixen tant Antonio David com María Patiño.

Tot i que cap dels implicats vol revelar la seva identitat, "perquè no ho poden dir o perquè no els interessa", Diego ha assegurat que es tracta d'un fotògraf:

"La seva professió és fotògraf i és fotògraf de capçalera tant de María Patiño com d'Antonio David Flores". A més, ha confirmat que el professional que els fa “aquests reportatges que són robats/pactats que hem vist en infinitat d'ocasions”, és el mateix.

Informació que ha provocat una gran sorpresa al youtuber: "Tela marinera, no us crida l'atenció?". Davant l'expectació que ha generat en relació amb aquest tema, un dels seus seguidors li ha demanat que desveli el nom del company. Al que el paparazzo s'ha negat rotundament:

"El fotògraf no és conegut. No diré el seu nom perquè no és públic, no és una persona que hagi sortit a la televisió". Encara que sí que ha volgut matisar que, en alguna ocasió, ha intervingut a la petita pantalla de forma "puntual".

Primer plano de Diego Arrabal con unos cascos
Al paparazzo, aquesta informació li sembla molt "curiosa" | YouTube

Després de respondre diversos dubtes dels seus subscriptors, el youtuber els ha preguntat si no els crida l'atenció que Antonio David Flores i María Patiño comparteixin el mateix fotògraf.

Una situació que Arrabal ha catalogat de "rara" i "curiosa", i més tenint en compte la complicada relació que hi ha entre ells. I encara que no creu que el seu company li expliqui res a l'un sobre l'altre, considera que és una postura una mica delicada.