Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco amb cares serioses
GENT

El dineral que podria perdre Rocío Carrasco per culpa d'Antonio David Flores

Rocío Carrasco s'ha emportat un gran desengany després que el Tribunal Suprem hagi arxivat la seva querella per maltractament contra Antonio David Flores

Rocío Carrasco s'ha convertit en la protagonista absoluta del dia gairebé sense buscar-lo, i és que s'ha fet conèixer que el Tribunal Suprem ha arxivat de manera definitiva la seva denúncia per maltractament contra Antonio David Flores.

Un cop duríssim que li costarà assumir, ja no només personalment, sinó també econòmicament. Per començar, perquè la filla de 'la més gran' podria haver de fer-se càrrec dels costos del procés judicial.

Encara desconeixem xifres exactes, però si ens remuntem als últims anys, Rociíto no ha tingut gaire sort que diguem als tribunals.

Primer plànol de Rocío Carrasco enfadada en un plató de Telecinco
Rocío Carrasco es queda sense opcions | Mediaset

Per començar, ja li deu un autèntic dineral a Olga Moreno després de perdre contra ella al judici per un delicte contra l'honor, la intimitat i la pròpia imatge. Així, li tocaria fer-se càrrec dels costos del judici, que en aquest cas pujarien a 50.000 euros.

Un cost, que el cas del seu judici contra Antonio David, també haurà d'assumir i potser fins i tot és una mica més alt.

Aquests deutes s'acumularien a altres resolucions judicials que ja havia perdut anteriorment, com la seva guerra oberta contra Raquel Mosquera.

Rocío Carrasco suma una altra patacada legal a la seva llarga llista

En aquest cas, les declaracions de la perruquera en cert programa de Telecinco també portaven Rocío Carrasco a demandar-la per atemptar contra el seu dret a l'honor. Sobretot perquè Mosquera deixava entreveure que ella podria ser la responsable de la mort del seu pare, Pedro Carrasco.

Unes declaracions que feien molt mal a Rocííto, però que als tribunals van entendre simplement com un dret de la perruquera a exercir la seva llibertat d'expressió.

Antonio David Flores arribant al jutjat Penal de Madrid amb el seu fill David Flores Carrasco per al judici contra Rocío Carrasco per un presumpte delicte d'“abandonament de família”, a 28 de juny de 2023, a Madrid
Antonio David venç el seu ex als jutjats | Europa Press

D'aquesta manera, van decidir que Raquel estava en tot el dret a parlar, ja que la persona en qüestió també és un personatge públic. I, en aquest cas, Carrasco també va haver de fer-se càrrec dels costos derivats del procés.

A més, aquest mateix octubre, Rociíto i el seu marit Fidel Albiac també perdien el seu plet legal contra Kiko Matamoros, a qui també van denunciar per unes declaracions fetes a la televisió.

Així, li demanaven per una "vulneració dels drets fonamentals a l'honor i la intimitat personal i familiar".