Primer pla de la Princesa Leonor a la sortida després de l'acte de jura de la Constitució davant les Corts Generals, al Congrés dels Diputats, el 31 d'octubre del 2023, a Madrid
GENT

Les aventures amoroses passen factura a Leonor: l'advertència que ha rebut

Leonor hauria rebut diversos tocs d'atenció a l'Acadèmia Militar de Saragossa per la seva actitud rebel

La princesaLeonor està en un gran moment personal després d'haver complert la majoria d'edat. Tot i això, la jove haurà d'assumir també més responsabilitats i acostumar-se a una major exposició mediàtica.

De moment, la imatge de la princesa ha estat molt cuidada i compta amb l'opinió de la ciutadania a favor seu. Així, des que va jurar la Constitució el 31 d'octubre passat, al seu voltant s'ha generat una autèntica 'Leonormania'.

Encara que això també té el seu costat negatiu, i és que tots els seus passos són analitzats amb una gran atenció, tant les coses bones com les dolentes.

Precisament, just durant el besamans del 12 d'octubre, Leonor protagonitzava un autèntic moment en trobar-se amb un noi de l'Acadèmia Militar que li va treure un somriure molt revelador i aconseguia fer-la enrojolar.

Foto de la princesa Leonor donant la mà a un dels seus companys durant la recepció del Palau Reial, amb la reina Letizia al seu costat
Leonor i l'escena viral que protagonitzava amb un noi de la seva Acadèmia | GTRES

Finalment, sembla que la reacció de la princesa va venir arran d'un comentari que li va fer aquest noi, després de dir-li obertament com estava de guapa.

D'una cosa que no hi ha cap dubte és que Leonor està gaudint d'una gran etapa, i ja ha fet molts amics a l'Acadèmia Militar amb els quals passa el seu temps lliure.

I, encara que disposaria d'un helicòpter propi amb què pot viatjar a La Zarzuela cada divendres, ella prefereix quedar-se a la capital aragonesa per gaudir amb el seu grupet.

Primer pla de la princesa Leonor mirant a càmera
Leonor s'ho està passant d'allò més bé a Saragossa, on ha fet molts amics | GTRES

Un grup amb què surt tots els caps de setmana per la zona universitària, on ja l'han vista diverses vegades passant-s'ho d'allò més bé.

La princesa Leonor rep una advertència seriosa per la seva conducta

De fet, un dels llocs favorits de la princesa sembla ser el bar El Tuno, on es pot saltar l'estricta dieta de la seva mare i gaudir de tapes, entrepans o patates braves per només tres euros.

Encara més, justament el mes d'agost passat nombrosos mitjans es van fer ressò de com passava Leonor el seu temps lliure després de començar la seva formació militar.

"El mes d'agost passat es va poder veure la princesa en aquest mateix bar amb els seus amics, on van gaudir d'un berenar tranquil", assegura la revista Lecturas. "Pel que sembla, aquell dia van triar menjar pizzes, hamburgueses, ous trencats i entrepans, que van acompanyar amb Coca-Cola i ampolles d'aigua. En total van pagar 170 €", assenyalen.

Imatge del Rei Felip VI amb Letizia mirant la princesa Leonor
Leonor ha trobat el seu lloc lluny de casa i del control de Letícia | GTRES

Tot i això, més enllà de la diversió i les possibles aventures amoroses que poguessin haver sorgit, la jove també s'ha endut algun disgust, segons apunten des del portal En Blau.

I és que des de l'Acadèmia ja haurien reprès Leonor en nombroses ocasions per aquestes sortides cada cop més freqüents i el descontrol que mostra. Encara més, l'han castigat per haver arribat tard al centre, igual que els seus amics.

Una actitud que no agradaria gens a Letícia, que des d'un primer moment va demanar un informe setmanal per estar al corrent de cada pas de la seva filla. Un informe que des de l'Acadèmia es van negar a donar-li.