Muntatge en primer pla de María Teresa Campos somrient i Antonio David Flores seriós

GENT

Antonio David Flores assenyala María Teresa Campos pel que va fer a Telecinco

Antonio David Flores ha posat en qüestionament la presentadora recentment morta

Antonio David Flores ha passat molts anys de la seva vida carregant a la televisió contra la seva exdona, amb la qual té una guerra aferrissada. I a partir d'aquesta, li han sorgit més enemics, com seria el cas de la família Campos.

Antonio David Flores ha intercanviat amb aquest clan tota mena de retrets, però la situació ha anat a més. Ara, ell ha posat en qüestionament la matriarca, que ha mort recentment. Ho ha fet posant sobre la taula una cosa que va fer durant la seva etapa a Telecinco i que pot generar controvèrsia.

Antonio David Flores ha qüestionat el comportament de María Teresa Campos

Antonio David Flores ha optat, des que va ser acomiadat de Telecinco, per guanyar-se la vida amb el canal de YouTube. En aquest, on té 136.000 subscriptors, parla dels temes més candents de la premsa rosa, com si fos a Sálvame. A més, aprofita per posar contra les cordes els seus enemics, com la família Campos.

El pare de Rocío Flores en els últims mesos ha dedicat directes a Terelu i a la seva germana Carmen Borrego. I ara ho ha tornat a fer, ha fet una altra publicació on ha carregat contra elles i contra tot el clan, en línies generals.

Aquesta situació no ha agradat a una de les seguidores del darrer directe esmentat que ha realitzat. En concret, li ha retret que estigués tirant per terra María Teresa com a presentadora. Davant d'aquesta acusació, ell ha intentat defensar-se: “Ningú ha dit que no fos bona presentadora, però cal tenir memòria tant per a les coses bones com per a les dolentes”.

Imatge d'Antonio David Flores amb cara seriosa parlant sobre Edmundo Arrocet al seu canal de YouTube

Tot seguit, Flores ha afirmat que, quan algú mor, tothom només es queda amb les coses bones d'aquesta persona. Sí, per obviar com ha pogut fer de dolent o fins i tot els errors que ha pogut cometre. Tot i això, ha deixat clar que cal tenir memòria, per la qual cosa no ha dubtat a recordar una situació del passat de la Campos que la deixa en dubte seriosament.

En aquest punt, Antonio David ha entrat en matèria dient: “Ella, a l'època on es jutjava Dolores Vázquez, era líder d'opinió a Telecinco amb el programa matinal. Va ser una de les presentadores que van ajudar a condicionar l'opinió pública d'un jurat públic. Jurat que va condemnar aquesta senyora, que va entrar a la presó com a responsable d'un assassinat que no havia comès, estant entre reixes 10 anys”.

Muntatge de María Teresa Campos amb rostre neutre i Dolores Vázquez seria

L'excol·laborador de Sálvame ha estat ací quan ha qüestionat l'actitud de la mare de Terelu. Ho ha fet afirmant: “A ella no l'he vist mai demanar perdó per haver induït mitjançant la seva opinió als mitjans que aquesta senyora fos condemnada per un jurat popular. Perquè el jurat popular, al capdavall, està influenciat pels mitjans”.

Al que el malagueny ha afegit: “Mai la vaig veure tampoc dir: 'Els diners que he guanyat durant els mesos que he crucificat Dolores Vázquez, tindré la decència de donar-li-ho. Sí, perquè, almenys, a la presó no passi fatigues i perquè la família d'ella tampoc'”.

Antonio David Flores ha comptat amb el suport dels seus col·laboradors i de molts internautes

Antonio David Flores d'aquesta manera ha exposat que no és just només recordar el que és bo de la morta, ja que, segons ell, també es va equivocar. I aquest plantejament de l'andalús ha estat sostingut pels col·laboradors que ha tingut al directe i que, habitualment, l'acompanyen cada nit. Per això han indicat: “Quan ella ha tingut poder, l'ha utilitzat en benefici propi”.

Encara més, altres seguidors de l'emissió també l'han aplaudit a través de diferents missatges. Exemples són aquests: “Totalment d'acord”, “Teresa era molt prepotent, cal dir la veritat” i “Maritere va fer molt de mal. Ho va fer a Ro, a Antonio David Flores i, com estan dient, a Dolores Vázquez”.

➡️ Gent

Més notícies: