Muntatge de Diego Arrabal seriós i la princesa Leonor amb l'uniforme de l'Acadèmia
GENT

Diego Arrabal torna a la televisió i dona una exclusiva sobre els amics de Leonor

Diego Arrabal s'estrena com a col·laborador amb una notícia bomba

Diego Arrabal ha tornat a trepitjar un plató de televisió més d'un any després que fos acomiadat de Mediaset. El paparazzi va ser destituït de les seves funcions a Telecinco després de passar cinc anys com a col·laborador a Viva la vida.

Després d'això, Arrabal va obrir el seu propi canal a YouTube, des del qual ha continuat traient a la llum polèmiques exclusives. Doncs bé, ara ha estat la cadena autonòmica d'Andalusia qui li ha donat l'oportunitat de tornar a la televisió. I ho feia donant una exclusiva sobre Leonor i sobre qui es troba entre el seu grup d'amics.

Diego Arrabal parla sobre els amics de Leonor: "El fill d'un famós polític en actiu"

Diego Arrabal s'ha estrenat com a nou col·laborador al programa Andalucía de Tarde que s'emet a Canal Sur. El polèmic fotògraf de la televisió reprenia el cap de setmana passat la seva feina com a col·laborador després d'un any i mig sense aparèixer en pantalla.

Era el mes de maig de 2022 quan Arrabal confirmava a les xarxes el seu acomiadament fulminant de Mediaset. "No és un comiat voluntari, no puc dir me'n vaig perquè estic cansat, perquè hi ha moments de tensió, no. No volen que hi sigui", va anunciar.

Des de llavors, es va dedicar al seu canal de YouTube a través del qual ha continuat donant notícies sobre certs personatges de la premsa rosa. Les seves exclusives han estat molt polèmiques i, amb la contundència que el caracteritza, ha desmuntat alguna notícia.

Primer pla de Diego Arrabal amb rostre neutre a 'Viva la Vida'

L'última va ser el motiu real de l'enuig de Letícia a la jura de la Constitució de Leonor. I seguint amb el que va passar en una data tan assenyalada, Diego donava la seva primera notícia bomba al plató d'Andalucía de Tarde.

Aquesta vegada va voler aprofundir en el cercle proper a la princesa d'Astúries que, amb 18 anys, va ser vista acudint a una coneguda discoteca. Així ho revelava Arrabal, creant una gran expectació al plató sobre què va passar després de la festa privada que va tenir lloc a El Pardo.

"Era la nit de Halloween, es va posar un antifaç i va anar a la zona vip de la discoteca", va començar explicant. "Qui és al grup d'amics de Leonor? El fill d'un polític que ara està en actiu", va revelar. Diego no es va aventurar a donar-ne més detalls, però va prometre ampliar la informació més endavant.

Diego Arrabal feliç de tornar a la televisió

Diego Arrabal ja va anunciar als seus seguidors la bona notícia relacionada amb el seu retorn a la televisió. Després d'un any i mig, el paparazzi reprenia la seva feina com a col·laborador mostrant-se feliç davant la idea de trepitjar un plató.

"Que bonic que em brindin la possibilitat de tornar al meu Canal Sur", manifestava recordant els seus anteriors treballs a la cadena. "Estic il·lusionat", confessava. I disposat a no deixar indiferent ningú, Diego va començar amb l'exclusiva sobre la festa de Leonor.

Captura de pantalla del canal de YouTube 'Diego Arrabal Paparazzo', amb Diego Arrabal parlant

L'entorn de la successora al tron sempre ha generat expectació per la poca informació que es coneix sobre les seves amistats. Però ara que ha complert la majoria d'edat, és possible que sigui vista gaudint de la nit madrilenya com qualsevol jove de la seva edat.

No obstant això, a causa de la seva condició com a futura reina, és més que probable que no transcendeixi res de la seva vida privada. I és aquí on entren en joc les fonts de què disposa Arrabal. Les mateixes fonts que li van comentar amb qui es va veure a la discoteca on va anar després de la festa privada a El Pardo.

Segons el paparazzi, entre els seus amics més íntims hi hauria el fill d'un polític que està en actiu i del qual se'n desconeix la identitat. De moment és l'únic que Diego va arribar a avançar sense aportar-hi més informació. "Això és una autèntica bomba, però ho deixarem aquí, jo em comprometo a explicar-ho aquí quan es pugui explicar", s'ha justificat.

➡️ Gent

Més notícies: