Muntatge de primer pla amb Rocío Carrasco i Antonio David Flores mirant a càmera

GENT

Rocío Carrasco, enxampada amb la seva gran amiga després del judici d'Antonio David

Rocío Carrasco ha reaparegut amb Carlota Corredera tres dies després que s'hagi celebrat l'últim enfrontament legal d'Antonio David Flores

Rocío Carrasco ha reaparegut públicament després del darrer judici d'Antonio David Flores contra María Patiño per assistir a un important esdeveniment social. Moment en què l'empresària ha estat enxampada amb una de les seves grans amigues: Carlota Corredera.

Aquest dijous s'ha celebrat al Florida Park l'estrena de la segona temporada de la coneguda sèrie de Netflix, Machos Alfa. Esdeveniment que ha aconseguit reunir diverses figures conegudes del nostre país.

Rocío Carrasco somrient amb unes ulleres granats i una jaqueta de colors
Rocío Carrasco reapareix a l'estrena de 'Machos Alfa 2' | Europa Press

Entre els convidats a aquest esdeveniment, hem pogut veure actors reconeguts com ara Marta Hazas, Adriana Torrebejano o María Hervás, entre d'altres. A més, altres celebritats com David Bustamante, Kiko Hernández i Belén Esteban no han volgut perdre's aquest esdeveniment per res al món.

Tanmateix, la presència de Rocío Carrasco ha estat tota una sorpresa, ja que no sol acudir a aquest tipus de reunions socials. Després de negar-se a parlar sobre l'últim enfrontament legal del seu exmarit, l'empresària ha reaparegut en aquest esdeveniment rellevant.

La dona de Fidel Albiac ha posat davant de les càmeres dels mitjans que han acudit a aquesta premier amb un look molt arriscat. La participant de Bake Off: Famosos al Horno ha escollit per a l'ocasió un body transparent en color negre.

Peça que ha combinat a la perfecció amb uns texans de la mateixa tonalitat. Però el que més ha cridat l'atenció de l'estilisme de Rocío Carrasco ha estat la caçadora de cuir amb diversos estampats i colors.

Imatge de Rocío Carrasco al costat de Carlota Corredera en les prenoces de Raul Prieto i Joaquín Torres
Rocío Carrasco coincideix amb Carlota Corredera durant aquest esdeveniment social | GTRES

Qui tampoc no ha volgut perdre's aquest moment per res al món ha estat la seva gran amiga, Carlota Corredera. Durant tots aquests anys, la presentadora de televisió s'ha convertit en una de les grans defensores de la filla de 'La Más Grande'.

Tant és així que la comunicadora va arribar a assegurar que el seu posicionament li va costar la feina a la televisió. Ara bé, l'amistat entre ella i Rocío Carrasco continua intacta avui dia.

Rocío Carrasco ha estat enxampada amb la seva gran amiga després del judici d'Antonio David Flores

Mentre que Rocío Carrasco i Carlota Corredera han pogut gaudir de l'estrena de la segona temporada de Machos Alfa, Antonio David Flores està molt pendent d'un assumpte personal.

Dimarts passat, 30 de gener, es va celebrar al Jutjat número 8 Penal de Madrid l'últim judici protagonitzat pel youtuber i María Patiño. Enfrontament legal que té l'origen el desembre de 2021.

Muntatge d'Antonio David Flores i María Patiño posant somrients a uns photocalls
Ja s'ha celebrat el darrer judici entre Antonio David Flores i María Patiño | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES

En aquell moment, els carrers de la ciutat de Màlaga es van despertar plens de cartells amb la cara d'Antonio David Flores i la paraula "maltractador". Un acte vandàlic que la filla i l'exmarit de Rocío Carrasco no van trigar a denunciar públicament.

Tanmateix, durant una de les emissions de Socialité, Patiño va assegurar que tenia proves que demostraven que havia estat el youtuber qui havia dut a terme aquest fet.

Acusació per la qual Antonio David Flores va decidir personar-se davant la justícia per denunciar la presentadora per un suposat delicte "d'injúries, calúmnies i obstrucció a la justícia". Ara, i després de celebrar-se aquest darrer judici, només queda esperar per conèixer quina és la sentència definitiva de l'organisme esmentat.

Com calia esperar, els mitjans de comunicació del nostre país no han deixat passar l'ocasió per preguntar a Rocío Carrasco per aquest tema delicat sempre que han pogut. No obstant això, la resposta de l'empresària sempre ha estat la mateixa: guardar silenci.

No hi ha cap dubte que l'amiga de Carlota Corredera està molt centrada en els seus projectes actuals, sobretot, en la seva participació dins de talent de TVE, Bake Off.