Muntatge amb bitllets d'euro al fons, Rocío Carrasco somrient amb una jaqueta rosa, un edifici d'un banc i un emoji de sorpresa
GENT

Rocío Carrasco, al punt de mira: ja se sap quants diners té al banc

Rocío Carrasco no ha pogut evitar que se sàpiga la quantitat de diners que té al seu compte

Rocío Carrasco va veure el mes de juliol passat com la justícia la declarava “culpable del delicte d'impagament de pensions” al seu fill David Flores. El jutjat 23 Penal de Madrid va condemnar la madrilenya a indemnitzar el jove amb 13 200 € més interessos en concepte de la quantitat deguda des del gener de 2018. A més, Carrasco va ser multada amb cinc euros al dia al llarg de sis mesos, un total de 900 €.

La defensa de Rocío Carrasco va al·legar que no va pagar la pensió perquè tenia embargats els comptes per l'Agència Tributària. Tanmateix, el jutge ha desestimat aquest argument perquè la col·laboradora "disposava de béns suficients per fer front a la pensió d'aliments" del seu fill.

Surt a la llum la quantitat de diners que Rocío Carrasco té al banc

Va ser en aquell moment quan va sortir a la llum una dada que fins aleshores es desconeixia. L'exmarit de Carrasco, Antonio David Flores, es va encarregar de destapar la quantitat de diners que Rocío tenia al banc.

"Ha obtingut prou diners per abonar la quantitat pendent d'abonar al seu fill", explicava l'exguàrdia civil. I apuntava més: "Viu en una urbanització a Valdeagua, que és nivell alt, i figura en 3 comptes amb una quantitat superior a 300 000 €”.

Les paraules de l'excol·laborador de Telecinco aclarien qualsevol dubte sobre si la mare dels seus fills tenia els comptes embargats, tal com ella va defensar. De fet, el magistrat no va acceptar com a vàlid aquest argument. Així i tot, va ser condemnada amb la pena més baixa que estableix el Codi Penal espanyol per a aquest tipus de delictes.

Primer plànol de Rocío Carrasco amb una expressió seriosa
Es revela quants diners té la filla de Rocío Jurado al banc | Telecinco

La Fiscalia sol·licitava per a ella una multa de 10 800 €, una xifra molt superior a la dels 900 que finalment es va establir. Però el més destacat és que l'acusació particular va retirar la petició de pena de presó per a l'acusada. Rocío, en tenir coneixement d'això, va revocar, per la seva banda, la sol·licitud que Rocío Flores, la seva filla gran, declarés en qualitat de testimoni.

El mes de desembre passat l'Audiència de Madrid va confirmar la condemna imposada al juliol pel jutge Penal. La sentència aclareix que Rocío Carrasco "disposava de prou béns per fer front a la pensió d'aliments" per al seu fill. Unes paraules que confirmarien les declaracions d'Antonio David en què assegurava la seva ex disposa de diversos centenars de milers d'euros al banc.

Després d'anys lluny del focus mediàtic, Carrasco va reaparèixer amb la docusèrie sobre la seva vida que va emetre Telecinco el 2021. Des d'aleshores les seves aparicions televisives no han cessat, cosa que ha provocat que s'especuli sobre quina és la quantitat que ingressa en cadascuna de les seves intervencions.

Rocío Carrasco va trencar el seu silenci per una quantitat elevada de diners

Tot i que no es van fer públiques les xifres que va cobrar, alguns mitjans van parlar de quantitats concretes. L'estrena de Rocío, contar la verdad para seguir viva va ser el més vist d'aquell any amb més de 3,7 milions d'espectadors.

Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco amb cares serioses
Antonio David Flores va destapar la quantitat de diners que Rocío Carrasco té als seus comptes bancaris | e-noticies.cat

Mitjans com ara la revista Pronto van apuntar que Carrasco va cobrar una xifra superior al milió d'euros pels cinc capítols. Un total de 200 000 € per programa. Import que hauria anat al seu compte corrent i amb què ha quedat clar que, segons la sentència en contra seva, pot abonar la pensió del seu fill.