Primer pla d'Antonio David Flores amb rostre somrient

Antonio David Flores anuncia una exclusiva sobre la vida d'Edmundo Arrocet

Antonio David Flores oferirà informació sorprenent de l'humorista xilè

Antonio David Flores està entregat al seu canal a YouTube des que va ser acomiadat de Telecinco. Ell vol ser ara periodista del cor i ha convertit aquest mitjà en una plataforma per abordar els temes més candents de la premsa rosa. I precisament per això ha volgut abordar la polèmica exclusiva que ha donat aquests dies Edmundo Arrocet.

Antonio David Flores ha volgut fins i tot anar un pas més enllà. Per això, ha anunciat una exclusiva sobre l'humorista que ha sorprès. En els pròxims dies té previst revelar una informació que traurà a la llum la veritat de la vida de l'ex de María Teresa.

Ha comunicat als seus seguidors que comptarà amb la intervenció d'una de les persones que coneixen més profundament aquell. Algú que té proves sobre la relació del xilè amb la ja difunta i amb la família d'ella.

Antonio David Flores sorprèn amb una exclusiva sobre Bigote Arrocet

Antonio David Flores aborda al seu canal els temes rellevants de la premsa, per això ara ha tractat l'entrevista d'Edmundo per a Diez Minutos. Entrevista que ha rebut moltes crítiques per part de la família Campos, però el malagueny ha sortit en defensa seva.

L'excol·laborador de Sálvame ha afirmat que “jo no puc catalogar l'exclusiva com una de sagnant, com la titllen els mitjans de comunicació. No és sagnant ni sensacionalista”.

Després, Antonio David ha revelat que al cap d'unes hores, si ningú li 'trepitja' la informació, donaria una exclusiva sobre la vida de Bigote. Destaparà dades de com es va produir realment la ruptura entre el xilè i María Teresa i de com era la seva relació amb l'entorn d'ella.

Exactament, ha explicat que “diumenge tindrem una entrevista amb l'íntim amic d'Edmundo on ens posarà àudios. Són àudios i missatges entre l'humorista, Terelu i també Gustavo Guillermo, el xofer”.

“Òbviament, tot això ho farem amb el permís d'Arrocet. I així descobrirem quins són els missatges de WhatsApp i aquestes converses i són una absoluta bomba”. D'aquesta manera, Flores pretén aclarir qui diu la veritat i qui menteix sobre la separació de la parella i el que va venir després.

Imatge d'Antonio David Flores amb cara seriosa parlant sobre Edmundo Arrocet al seu canal de YouTube
Antonio David Flores té preparada una exclusiva que no agradarà gens a la família Campos | YouTube, Antonio David Flores

Antonio David Flores compta, a més, amb un testimoni proper a Bigote

Antonio David Flores ha aprofitat per anunciar una altra exclusiva que tenia sobre la taula: comptava amb el testimoni en directe d'algú important. Ha admès que es tractava d'“una de les persones que coneix millor Edmundo, és la seva amiga íntima. Ella us parlarà de quan es van conèixer, com i la relació que tenen, que és duradora en el temps”.

Després, ha donat pas a Gemma, que, per exemple, ha revelat com es va iniciar la relació entre el seu amic i María Teresa. En efecte, ha explicat que “tots dos estan sols, es comencen a acompanyar i, al final, acaba sent alguna cosa més. Ell és molt generós i atractiu i ella sabia triar molt bé”.

Imatge d'Antonio David Flores amb cara seriosa en un directe de YouTube amb Gemma Serrano, amiga d'Edmundo Arrocet
Antonio David Flores ha comptat amb el testimoni de l'amiga d'Edmundo | YouTube, Antonio David Flores

Fins i tot ella ha desmentit que l'humorista s'acostés a La Campos per pur interès econòmic, perquè “ell ha tingut pasta sempre. Continua tenint-ne”.

Unes declaracions que contrasten amb la informació que ara ha sortit a la llum sobre el deute rellevant que el xilè té amb Hisenda.

Antonio David ha preguntat així mateix a la seva convidada per un altre assumpte espinós, ha volgut saber si Arrocet estava enamorat de Teresa. I Gema ha estat clara: “La Campos estava més enamorada, perquè ell s'estima molt a si mateix i li agrada molt estar sol. Ells es feien companyia”.