Primer pla de Gema López parlant mirant a càmera en un plató de Telecinco
GENT

Gema López va revelar fa temps tots els problemes que va tenir amb Fidel Albiac

Gema López va explicar algun dels desagradables episodis que va tenir amb l'advocat

Gema López no va tenir cap problema a revelar al plató de Sálvame alguns dels problemes que va tenir, fa temps, amb Fidel Albiac. Confessions que es van produir el passat 16 de setembre de 2019, durant una de les seves intervencions en aquest format de Telecinco.

Aquell dia, i després d'anys allunyats del focus mediàtic, Rocío Carrasco i el seu marit van tornar a convertir-se en el centre de totes les mirades. I tot gràcies a la participació d'Antonio David i Kiko Jiménez en GH VIP 7.

Captura de Gema López al plató de 'Sálvame' amb cara de preocupació
Gema López va trencar el silenci i va revelar els conflictes que va tenir amb Fidel fa anys | Mediaset

Encara que en aquell moment es parlava molt sobre la complicada relació de l'empresària amb els seus dos fills, Gema López no va dubtar a compartir una informació inesperada. I és que, aquell dia, la col·laboradora no va tenir objeccions a desenterrar alguns fantasmes del passat.

Per això, i sense pèls a la llengua, no va tenir cap problema a recordar diverses de les topades més fortes d'aquest mediàtic matrimoni amb la premsa espanyola.

Tal com va assegurar María Patiño, en una ocasió, Fidel Albiac va decidir anar directament a per ella, cosa que Gema López no va trigar a confirmar. "El que va explicar Patiño que Fidel va demanar el seu cap és tal qual".

Tot i això, la comunicadora va voler centrar-se en dos dels problemes que ella mateixa va tenir amb el matrimoni. Tal com va relatar, fa anys va tenir dos sonats desacords amb Fidel Albiac i la seva dona.

Gema López explica el problema que va tenir amb Fidel: “Es va presentar per cantar-me les quaranta”

El 16 de setembre passat, Gema López no va tenir objeccions a l'hora de confessar a Sálvame els dos desacords que va tenir amb Fidel Albiac i la seva dona en el passat.

Durant la tertúlia de la tarda, la comunicadora va explicar que, una vegada, estava treballant en un programa quan un company li va comentar que havia parlat amb Carrasco. “El meu comentari va ser: 'quina sort has tingut! I no has hagut de passar per Fidel?”.

I és que durant tots aquests anys s'ha assegurat que, “per parlar amb Rocío, calia passar per Fidel”. Una cosa que la mateixa Gema López va incloure al seu relat.

Rocío Carrasco i Fidel Albiac donant-se la mà a la inauguració del Museu de Rocío Jurado
Gema López va tenir dos grans desacords amb el matrimoni | Europa Press

Després de fer aquesta matisació, la col·laboradora de Sálvame va continuar explicant aquest conflicte. Va ser llavors quan “Rocío truca a Chelo García-Cortés, Chelo es posa molt nerviosa i em passa el telèfon”.

En aquell moment, Carrasco no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de fer-li un dur retret a Gema López. “Em diu: 'Vull que tinguis molt clar que en aquest moment trucaré en tal. Estic negociant una sèrie i ara mateix és en l'aire per comentaris de gent com tu'”, va explicar la periodista.

A més, i per si no n'hi hagués prou, la televisiva també va voler compartir la desagradable topada que va tenir amb Fidel Albiac l'any 2005.

Segons Gema López, durant les gravacions de la gala homenatge a Rocío Jurado, emesa a TVE, ella va revelar a Dónde estás corazón una informació inesperada. “Explico que, en aquesta gala, hi va haver un fort desacord entre Amador Mohedano i Fidel Albiac”. Cosa que, amb el temps, va confirmar el mateix representant.

Tot i això, després de finalitzar l'emissió, “Fidel es va presentar al lloc on ens quedàvem a prendre alguna cosa a la sortida del programa per cantar-me les quaranta”.

Muntatge amb fotos de Fidel Albiac i Gema López, tots dos amb cares serioses
Gema López va assegurar que Fidel li va "cantar les quaranta" | GTRES, Mediaset, e-noticies.cat

A les 2:30 h del matí, el marit de Rocío es va presentar en aquell lloc per preguntar a Gema López “d'on havia tret aquesta informació”. “No em va demandar mai per aquesta informació, però Fidel sempre ha jugat a 'em deus una'”.

Finalment, i com a cirereta del pastís, la col·laboradora de Sálvame també va destapar el que li va succeir a Gustavo González. I és que, segons ella, “estant Rocío Jurado a Houston”, el seu company va rebre “una informació directíssima de què estava passant a l'hospital”:

“Gustavo fa un directe per a un programa de tarda i ràpidament s'aixeca un telèfon. Es truca al directiu d'una cadena, aquest directiu truca al director del programa i obliga Gustavo a rectificar una informació que era ncerta”.