Primer pla de Rocío Carrasco amb rostre molt somrient portant unes ulleres de pasta negres

Rocío Carrasco revela què li desitja a Ana María Aldón després del seu nou casament

Rocío Carrasco es pronuncia sobre les futures noces d'Ana María Aldón amb Eladio

Rocío Carrasco ha estat la darrera a pronunciar-se sobre l'enllaç d'Ana María Aldón i Eladio. Fa unes setmanes, l'empresari asturià li demanava matrimoni en ple directe al programa Fiesta. Després d'això, la filla de la dissenyadora mostrava la seva completa desaprovació davant de la precipitada decisió que es casin.

Això va desencadenar un enfrontament entre mare i filla als platós de televisió, encara que sembla que, finalment, han pogut arreglar la situació. Ara, la filla de 'La més gran' també s'ha volgut pronunciar sobre aquest enllaç i les seves paraules han estat molt significatives.

Rocío Carrasco i els seus desitjos per al casament d'Ana María Aldón

Més d'una vegada, i malgrat el gran cisma familiar, Rocío Carrasco i Ana María Aldón han deixat entreveure que entre elles no hi ha mala relació. A més, les dues televisives van arribar a participar en el Mediafest Night Fever, on van mostrar davant de l'espectador la seva gran complicitat.

Després de mesos allunyada de tot allò relacionat amb la televisió, Rocío Carrasco reapareixia en la presentació del llibre de la seva gran amiga Alba Carrillo . Allà, la filla de Pedro Carrasco ha atès els mitjans de comunicació, on ha estat preguntada pels futurs casaments d'Ana María Aldón.

Imatge d'Alba Carrillo amb Rocío Carrasco, totes dues felices, durant la presentació del seu llibre, 'Lista para la vida', a Madrid l'octubre de 2023
Rocío Carras desitja el millor a Ana María Aldón en el seu futur enllaç | GTRES

A jutjar per la cara de sorpresa, sembla que Rocío no era coneixedora que la que fos dona d'Ortega Cano tornava a estar enamorada i amb ganes de tornar a passar per l'altar.

Tot i això, Rocío ha revelat el que desitja Ana María Aldón en aquest gran pas que està a punt de fer. "Enviar-li tota la felicitat del món perquè a més és molt bona, et faig molts petons", confessava.

D'aquesta manera, Rocío deixava constància de l'estima que sent per la col·laboradora de televisió. Unes paraules que disten molt de les que va dir Gloria Camila quan es va assabentar de la notícia. La filla d'Ortega va ser molt més dura a les seves paraules. "Que sigui molt feliç i que no fotin els altres", va sentenciar la germana de Rocío Carrasco.

Rocío parla sobre els seus nous projectes lluny de la televisió

Al marge de tot, Rocío té diversos projectes sobre la taula, i cap relacionat amb la televisió. La filla de 'La més gran' continua bolcada al musical protagonitzat per Anabel Dueñas amb què han visitat gran part de la geografia espanyola.

Primer pla de Rocío Carrasco seria en una imatge del 2020
Rocío Carrasco, bolcada als seus nous projectes | GTRES

Un projecte que l'entusiasma i els està donant moltes alegries. "La meva mare estaria boja de contenta, sobretot amb la feina que es fa, la reacció del públic... un teatre ple i la gent riu, plora, canta... ella estaria encantada de la vida" assegura", ha confessat per a Europa Press.

A més, tal com va anunciar fa uns mesos, el projecte d'una sèrie de ficció on s'expliqui la història dels pares continua endavant.

Tot i que de moment no desvetllat el punt en què es troba la producció de la sèrie, ha assegurat que, gràcies al projecte, "es coneixeran més coses", ja que Pedro Carrasco "té una vida més interessant si és possible, una gran vida, una història heavy".