Muntatge d'imatges amb Borja Prado, Rocío Carrasco i Antonio David Flores
GENT

Antonio David Flores assenyala Borja Prado per explicar l'última cosa de Rocío Carrasco

Antonio David es pronuncia al seu canal de YouTube sobre la notícia de la sortida de Borja Prado de Mediaset. El youtuber apunta que la seva entrada al grup audiovisual va ser el que va marcar el final de Rocío Carrasco a Telecinco

Antonio David Flores ha estat el darrer a pronunciar-se sobre la notícia de la setmana: la sortida de Borja Prado de Mediaset. El directiu anunciava la seva marxa del grup audiovisual, i serà durant aquest mateix mes quan això passi. L'exguardia civil s'ha pronunciat al seu canal de YouTube sobre la sortida del directiu i com aquest va propiciar el final de Rocío Carrasco a Telecinco.

Antonio David Flores parla sobre el final de Borja Prado

Un any i mig després del seu nomenament, Borja Prado ha decidit abandonar el càrrec de la presidència de Mediaset. Des de la seva arribada, la graella televisiva de Telecinco patia diversos canvis per canviar d'imatge i aconseguir atraure més públic.

Captura d'Antonio David Flores a YouTube assegut en una cadira amb un micròfon el 8 d'octubre de 2023
Antonio David Flores parla sobre el final de Borja Prado a Mediaset | YouTube, Antonio David Flores

Els canvis més notoris van començar amb una nova la línia editorial de la cadena i amb el veto de certes cares que havien estat els grans protagonistes durant anys. Però, sens dubte, el cop més fort va ser el final de Sálvame.

Amb l'arribada de Borja Prado a la presidència, començava una nova Telecinco. Tot i això, sembla que les discrepàncies entre Prado amb Alessandro Salem i Massimo Musolino no han arribat a bon port. Per això Borja Prado abandonarà el grup audiovisual aquest mes.

Recordem que Prado suplia el buit que deixava Paola Vasile quan Mediaset estava en un moment molt complicat, on estava bregant contra una greu crisi d'audiències. Mediaset no semblava vèncer els seus rivals.

Segons explica Antonio David Flores, aquests mesos d'incertesa de la cadena van coincidir amb la tornada mediàtica de Rocío Carrasco. “Durant aquests mesos, van ser els motius pels quals Mediaset Espanya es va quedar com un solar. A partir d'aquí, es van perdre anunciants, es van perdre números d'audiència, es va perdre imatge i reputació d'una cadena. I ressorgir tot això en un període breu de temps és impossible”, ha assegurat Antonio David al seu canal.

Els vetos a Telecinco van arribar amb Borja Prado

Borja Prado prenia el relleu de Vasile i tenia una àrdua tasca al davant. “Va venir Borja Prado a intentar anar-lo aixecant”, assenyala Antonio David. Ràpidament, es van implantar els vetos a certs personatges de la cadena com la família Rocío-Flores, els Mohedano o els Pantoja.

Primer pla de Rocío Carrasco amb rostre seriós 'En el nombre de Rocío' a l'octubre de 2022
Rocío Carrasco formava part de la llista de vetats a Telecinco | Mediaset

En definitiva, l'entrada de Borja Prado a Telecinco també va marcar el final de Rocío Carrasco a Telecinco. “Dins d'aquests vetos, Rocío Carrasco no va tornar a treballar més a Telecinco”, sosté el youtuber al seu canal.

Ara, la incertesa torna a regnar al grup audiovisual. La sortida de Borja Prado no ha deixat ningú indiferent.

El mateix Jorge Javier Vázquez reaccionava a la sortida del directiu amb un missatge enigmàtic. “Una pena molt gran. Sempre se'ns en van els millors”, escrivia el presentador.