Un muntatge de Rocío Flores, a l'esquerra, amb la cara seriosa i al costat Agustín Etienne
GENT

Rocío Flores, lluny d'Agustín Etienne, triomfa a Madrid amb els seus 'guardaespatlles'

Rocío Flores ja no treballa amb Agustín Etienne, però continua exercint d'influencer i ha triomfat a Madrid

Rocío Flores ha deixat de treballar amb Agustín Etienne, que el va portar a dalt de tot quan Telecinco li va oferir un lloc de col·laboradora. La relació que el representant manté amb Olga Moreno ha estat l'excusa perfecta perquè Rocío se n'allunyi. Per aquest motiu Agustín no té res a veure amb l'últim èxit empresarial que Flores ha tingut a Madrid.

Rocío Flores ha publicat al seu compte d'Instagram què ha passat amb “els seus guardaespatlles”, dos dels seus amics íntims. La noia ha fet un viatge de Nadal per celebrar els nous èxits de Farmarsi i els seus companys no l'han deixat sola. La filla d'Antonio David Flores exerceix de directora d'aquesta empresa, càrrec que ha generat una gran polèmica.

Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Flores amb rostre seriós, i al fons, una imatge d'ella amb un cotxe de 'Farmasi'
Rocío Flores està molt centrada en la vostra empresa | Instagram, @rotrece, e-noticies.cat

Els detractors de Rocío l'han acusat de participar en una estafa piramidal, però ella prefereix mantenir-se al marge. Continua treballant i la veritat és que el seu esforç està tenint resultats. El problema és que Agustín no s'emportarà res d'aquests beneficis perquè ja no hi estan vinculats professionalment.

La neta de Rocío Jurado ha celebrat una festa a la capital amb els seus amics de Farmasi i dos s'han portat molt bé. Està tan agraïda que ho ha explicat tot al compte d'Instagram, una plataforma on acumula 756.000 seguidors.

Rocío Flores presenta els seus “guardaespatlles”

Rocío considera que després de trencar professionalment amb Agustín Etienne s'ha convertit en “una dona de negocis”. Tant és així que tres amics l'han acompanyat en tot moment “perquè no estigui sola”. Després de la festa l'han portat a l'hotel i han fet broma simulant que estaven parlant per unes pinganelles per vetllar per la seva seguretat.

Rocío Flores amb els dos amics que li han fet de guardaespatlles
Rocío Flores està més acompanyada que mai | @rotrece, e-noticies.cat

“Ara mateix em sento una privilegiada, tinc tres guardaespatlles que m'acompanyen al meu hotel perquè no me'n vagi sola”. Els seus companys han seguit el joc i li han dit: “Tot controlat, Rocío”.

La influencer travessa una etapa molt més calmada des que s'ha allunyat dels programes de Telecinco. En aquests moments l'única opció que li queda és centrar-se en Farmasi, negoci que comparteix amb el seu xicot Manuel Bedmar.

Flores ha negat que aquesta empresa tingui alguna cosa fosca al darrere, al contrari. Insisteix que el projecte us ha ajudat a tirar endavant i a tenir una nova il·lusió