Muntatge de Fidel Albiac amb Antonio David Flores
GENT

El pla de Fidel Albiac per acabar amb els problemes que genera Antonio David Flores

Fidel Albiac sap perfectament què és el que ha de fer per perjudicar el mínim possible la seva dona

Fidel Albiac ha tornat a prendre una decisió important relacionada amb Antonio David Flores. Després de tot el que ha passat els últims dies, l'advocat ja ha posat en marxa el seu nou pla per resoldre tots els problemes que genera l'exguàrdia civil.

Dimarts passat, 28 de novembre, Rocío Carrasco va tornar a rebre un nou revés personal. Segons va revelar Informalia aquell dia, després de cinc anys d'espera, el Tribunal Suprem per fi s'ha pronunciat sobre l'última batalla legal protagonitzada per l'empresària i el seu exmarit.

El 2017, i amb el suport incondicional de Fidel Albiac, la televisiva va anar a seu judicial per interposar una querella contra Antonio David per un presumpte delicte de maltractament psicològic.

Muntatge amb un primer pla d'Antonio David Flores somrient, Rocío Carrasco plorant i un mall d'un jutge
Antonio David Flores torna a guanyar la seva ex davant la justícia | e-noticies.cat, GTRES, Mediaset

Al principi, el jutge encarregat del cas va desestimar provisionalment aquesta demanda. Tanmateix, un any més tard, la causa va ser breument oberta. Moment en què es va acceptar un recurs presentat pel youtuber.

En aquesta reobertura, el Tribunal Suprem va dictar un nou sobreseïment provisional de la querella. Decisió que ha allargat el procés durant cinc anys. Ara, i després de no poder presentar noves proves o testimonis de pes, la dona de Fidel Albiac ha tornat a perdre contra el seu exmarit.

Des de llavors, molts pensen que Antonio David es pronunciarà a través d'una nova exclusiva en una de les revistes del nostre país, però res més lluny de la realitat. El youtuber ja ha confirmat que està disposat a explicar tota la veritat sobre Rocío, però al seu canal de YouTube.

Motiu pel qual Fidel Albiac ja ha posat en marxa el seu pla per acabar com més aviat millor amb tots els problemes que genera l'exguàrdia civil. Sembla que l'advocat continuarà actuant com fins ara, és a dir, sense caure en les seves provocacions.

Fidel Albiac torna a posar en marxa el seu pla: no vol parlar d'Antonio David Flores

Fidel Albiac no vol parlar d'Antonio David Flores. En un intent per resoldre d'una vegada per totes la guerra mediàtica amb el youtuber, ha optat per no pronunciar-se públicament sobre el que ha passat els últims dies. Encara que això no vol dir que no continuï donant suport a la seva dona des d'un discret segon pla.

Des que va començar la seva relació sentimental amb l'hereva universal de 'La más grande', l'advocat s'ha convertit en un dels seus grans suports. Tant és així que, durant tots aquests anys, ha estat una de les persones que han estat al costat de Rocío en els seus pitjors moments.

Primer pla de Rocío Carrasco i Fidel Albiac agafats de la mà
Fidel Albiac prefereix no parlar sobre tot el que li ha passat a la seva dona els últims dies | Europa Press

No obstant això, Fidel Albiac sempre s'ha sentit més còmode a l'ombra i allunyat dels mitjans de comunicació. I en aquest cas no seria diferent.

Una decisió que l'advocat ha pres després de conèixer les últimes intencions que podria estar considerant Antonio David Flores. Sembla que l'exguàrdia civil té previst explicar tota la veritat sobre Rocío a través d'un nou directe a Youtube.

Per la seva banda, Rocío Carrasco ha decidit centrar-se en els seus projectes professionals per intentar suportar aquest tema delicat de la millor manera possible.

Muntatge de Terelu Campos i Rocío Carrasco amb el fons de Bake Off
La dona de Fidel Albiac coincidirà amb Terelu en la seva pròxima aventura televisiva | RTVE

Tal com ha transcendit, la dona de Fidel Albiac s'ha convertit en una de les concursants de la nova edició de Bake Off: famosos al horno. Reality culinari en què coincidirà amb les seves dues grans amigues, Terelu Campos i Alba Carrillo.

Com es podia esperar, aquesta notícia no ha passat desapercebuda per a ningú. De fet, el mateix Amador Mohedano ja s'hi ha pronunciat:

“Ja ho vaig dir l'altre dia, que jo sàpiga, traient els ous ferrats amb patates, no sap fer res més”, va confessar al canal de YouTube de JuanjoVlog. A més, no va tenir objeccions a assegurar que les amigues “enfonsaran el programa”.