Muntatge en primer pla de Malú i Albert Rivera
GENT

La cançó de Malú amb indirectes a Albert Rivera que ara cobra tot el sentit

Malú publicava una cançó que molts van trobar plena d'indirectes cap a la fi de la relació amb Albert Rivera

Després de posar fi a la seva relació amb Albert Rivera, Malú publicava una cançó a principis de setembre que molts van trobar plena d'indirectes cap a la seva ex.

Ja per si mateix, el títol de la cançó 'Ausente', deixava entreveure quin podria haver estat el problema entre tots dos, i és que segons la lletra, Malú va arribar a sentir-se molt sola.

“No entenc per què em sento tan sola quan estic amb tu. Explica'm el problema, perquè jo no ho aconsegueixo”, diu la cançó. “Ets un estrany que passeja per casa meva, no et reconec, no comprenc què et passa. Dius que m'estimes quan veus el precipici”, prossegueix.

Albert Rivera i Malú surten de l'Hospital després de l'alta metge del polític
Malú i Albert Rivera van mantenir una relació molt discreta | Europa Press

“Jo et vaig aixecar, i això no ho sap ningú. Vaig ser jo qui vaig aguantar el ressò del meu nom a tot arreu”, sentència implacable en referència a l'assetjament mediàtic patit.

De fet, no ha estat fins ara quan la cantant s'ha atrevit a parlar obertament sobre com va viure tot el procés. Ha estat en una entrevista concedida a Risto Mejide al seu mític programa Chester, on Malú s'obre per complet i desvetlla per fi el veritable motiu de la seva ruptura amb Albert Rivera.

Malú parla de la seva ruptura amb Albert Rivera

Una bona manera també de posar fi a les contínues especulacions que han sorgit al respecte aquests darrers mesos.

Així, Malú ha deixat entreveure que l'arribada de la seva filla Lucía va poder obrir una bretxa important en la seva relació. Tot i que la maternitat és una de les experiències més meravelloses de la seva vida, l'artista també admet que “separa molt la parella”.

Albert Rivera i Malú amb les seves filles
Malú i Albert Rivera van formar una preciosa família amb la seva filla Lucía | Europa Press

“Si les dues persones no són al mateix lloc, crea un món”, apunta. I, de la mateixa manera, té clar que no és l'última ni la primera a separar-se, per la qual cosa tampoc no ho ha volgut viure com un drama.

“De vegades, creus en alguna cosa i lluites per això amb totes les forces. Però a vegades no es dona”, reconeixia en una entrevista. “I no és culpa de ningú, no és dolent ni bo, passa sense més ni més. De manera que cal intentar entendre-ho i assumir-ho de la millor manera possible”, assegurava Malú.