Muntatge amb un primer pla d'Antonio David Flores somrient, Rocío Carrasco plorant i un mall d'un jutge
GENT

Antonio David Flores aireja el succés pel qual ha estat condemnada Rocío Carrasco

Antonio David Flores revela, a través d'un nou directe a YouTube, el motiu pel qual la justícia ha condemnat la seva exdona

Antonio David Flores torna al seu canal de YouTube per esclatar durament contra la televisió pública i Rocío Carrasco. Moment que l'exguàrdia civil ha aprofitat per airejar el motiu pel qual la seva exdona ha estat condemnada.

Després de derrotar l'empresària a la seu judicial, el youtuber ha tornat a aquesta plataforma amb un nou vídeo. Hi ha donat la seva opinió sobre l'última feina que ha aconseguit la mare dels seus fills grans.

Tal com ha transcendit, l'ex d'Antonio David Flores ha esdevingut concursant de la nova edició del reality de La 1, Bake off: famosos al horno. Tot i això, Carrasco no estarà sola en aquesta aventura, ja que les seves dues grans amigues, Terelu Campos i Alba Carrillo, també en formaran part de l'elenc.

Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco amb cares serioses
Antonio David Flores torna a esclatar contra la seva exdona a través d'un nou directe | e-noticies.cat

Ara, i a l'espera que comenci aquest nou format, l'exguàrdia civil ha tornat al seu canal de YouTube amb un nou directe. A més de parlar sobre les novetats de la seva vida personal, no hi ha tingut objeccions a criticar durament TVE.

Moment que Antonio David Flores ha aprofitat per revelar el motiu pel qual Rocío ha estat condemnada. "Com és possible que una televisió pública sigui capaç de contractar una persona que està condemnada per no pagar la pensió del seu fill?".

Antonio David Flores explica per què està condemnada Rocío: "Per no passar-li 200 maleïts euros al seu fill"

Antonio David Flores ha volgut comparar el diferent tractament que han rebut tant ell com Rocío Carrasco per part dels alts càrrecs televisius. I per això s'ha remuntat a la seva etapa a Mujeres y Hombres y Viceversa:

"Vaig estar treballant durant quatre o cinc anys i va arribar un dia en què em diuen que Rocío m'ha denunciat per violència de gènere". Moment en què li van dir que, "fins que se sàpiga alguna cosa o surti el judici", no podia "tornar a treballar per a aquesta productora".

No hi ha cap dubte que aquesta batalla legal contra la seva exdona va ser un revés dur per a Antonio David Flores. Tant és sí que, segons ell mateix ha confessat, se'n va anar a casa "durant tres anys" fins que els jutges van fer pública la seva decisió:

"La justícia diu que no veu indicis racionals de criminalitat. Per tant, no se'm porta a judici i no se'm pot imputar cap mena de delicte, que era el desig i la intenció de Rocío".

Captura d'Antonio David Flores a YouTube comentant '¡Sálvese quien pueda!'
Antonio David Flores es pronuncia sobre la nova feina de la seva ex | YouTube, Antonio David Flores

Antonio David Flores ha assegurat que, després d'aquest moment dur de la seva vida, va tornar a la televisió de la mà de Gran Hermano. "El següent capítol el coneixeu tots", ha afegit el youtuber, fent referència a la docusèrie de la seva primera exdona.

A més, i per si no n'hi hagués prou, l'exguàrdia civil ha compartit una dura reflexió personal sobre aquest tema delicat. I ha estat en aquest moment quan ha deixat al descobert el motiu important pel qual l'empresària ha estat condemnada:

"Em denuncien i, fins que això no arriba a les mans de la justícia, s'investiga i hi ha un resultat, no tornen a contractar-te. A la televisió privada poden fer el que els doni la gana. Però que en una televisió pública siguin capaços de contractar una mare que està condemnada per no passar-li 200 maleïts euros al seu fill…”.

Muntatge de Rocío Carrasco amb el logo de Celebrity Bake Off a La 1
Antonio David Flores no entén com han donat aquesta oportunitat a Rocío malgrat estar condemnada | e-noticies.cat

Antonio David no entén com és possible que TVE li hagi donat l'oportunitat de participar en el seu reality, malgrat estar condemnada per un "delicte d'abandó de família".

A més, l'excol·laborador de televisió ha deixat entreveure que, “si això hagués estat al contrari”, la situació seria totalment diferent. "Si hagués estat un home, hauria estat emmarcat dins de violència de gènere. Però com que és una dona la que no paga, és un delicte dins d'impagament de pensions".

"Com és possible que una televisió pública sigui capaç de contractar i pagar un sou a una persona que està condemnada per no pagar la pensió del seu fill". "De veritat que això ens ho hem de menjar tots? Què està passant?", s'ha preguntat Antonio David Flores.